Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner Poklopac Getribe i Lezaji skidanje?
Rossi:
--- Citat: vanjossi - 22 Veljača, 2010, 16:01:06 ---kao šta si vidio da ti imaš lezaj od sekundara, on ce ti biti problem za izvaditi a od osovine kvacila ide van bez problema. neznam dal si odlucio mijenjat i lezaj od kotaca moras skidat kotac, i bit ce malo za****o ako ti masina ne bude na stolu
--- Kraj citata ---
vec je ona na stolu uveliko :) hehe...odlucio sam mjenjat i od zadnjeg kotaca i sve njih...skontat cu nesto kako ih pocupat napolje...
Rossi:
--- Citat: SRAD - 22 Veljača, 2010, 16:20:21 ---Svakako obrati pozornost na segere(osigurače) koje treba skinuti a nalaze se ispod semeringa.
--- Kraj citata ---
hvala na ovome..nisam imo blage da imaju osiguraci tu ....
Rossi:
da ne otvaram novu temu ..uzeo sam sebi lezaj zadnjeg tocka tj osovine...uzeo lezaj onaj za poklopac getribe i uzeo semering zadnjeg tocka .....eh nisam jedino naso semering poklopca getribe.....jel i on kao oni za blok corteco viton ili je drugciji neki ??
Znaci pitanja :
1:Semering poklopca getribe jel i on corteco viton ili ??
1.semering zadnjeg tocka sam naso u skfu ...skf proizvodjac ?? jel valja taj semering ista ?? mislim skf je dobar ali valjajul semerinzi ??
2.Lezaj zadnjeg tocka nije skf nego je SNR ...vidim na reklami tamo u firmi gdje sma uzeo pise SNR NTN ...jesul to ntn lezaji ili je SNR posebna firma ?
vanjossi:
1. semering poklopca getribe ne postoji, postoji semering osovine kvačila ili ti primara, ja znam da je zelen, mislim da nije viton
2. dobri su ti ti semerinzi samo ga nemoj oštetit pri montiranju
3. bitno da je lezaj zatvoren da nemoze doc u njega prasina i voda :icon_thumright:
Rossi:
--- Citat: vanjossi - 25 Veljača, 2010, 19:45:22 ---1. semering poklopca getribe ne postoji, postoji semering osovine kvačila ili ti primara, ja znam da je zelen, mislim da nije viton
2. dobri su ti ti semerinzi samo ga nemoj oštetit pri montiranju
3. bitno da je lezaj zatvoren da nemoze doc u njega prasina i voda :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
1.ma ok to je taj semering ...jbg neznam kako se zove ali se nalazi na poklopcu getribe .....zato sam tako napiso ....
3.zatvoren je i identican onom sto je bio kbc...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju