Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner Poklopac Getribe i Lezaji skidanje?

<< < (3/3)

3alfa3:
Zasto uopce mijenjas te lezajeve?

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Veljača, 2010, 20:40:51 ---Zasto uopce mijenjas te lezajeve?

--- Kraj citata ---
zato jer se svaki cuje...svaki ima lufta ....i da ..zadnji kotac mi stoji malo ukrivo ....znaci pricamo o masini kad je skinuta sa nosaca opet stoji malo ukrivo...danas gledam i lezaj otiso na jednom mjestu i stoji ukrivo osovina zadnjeg kotaca....a kad vec otvaram i radim masinu reko da zamjenim sve to i da sam miran ...

PS:Kako da izvadim lezaj iz dekla ? kojom metodom ...ja sam pokuso dosta njih i nemogu nikako a on je najvise otiso od svih..

vanjossi:

--- Citat: Rossi - 25 Veljača, 2010, 20:26:20 ---1.ma ok to je taj semering ...jbg neznam kako se zove ali se nalazi na poklopcu getribe .....zato sam tako napiso ....
3.zatvoren je i identican onom sto je bio kbc...

--- Kraj citata ---
[/b]
ma znam da znaš foliram se malo  :toothy12:
ovo tvoje zadnje pitanje kako izvadit iz velikog dekla ležaj kotača? ili poklopca prijenosa? jedan i drugi možeš većom gedorom i gumenim čekićem
ako mislis na ležaj sekundara, na prešu možda  :icon_scratch:

Rossi:
mislim na lezaj iz dekla ....ima na deklu lezaj u koji kad zatvoris deklo bude fiksirana osovina kvacila .......jedino mi padaju na pamet kakve kukice od nekog tvrdog materijala pa da ga napolje iscupam...

duje87:

--- Citat: Rossi - 25 Veljača, 2010, 21:56:23 ---mislim na lezaj iz dekla ....ima na deklu lezaj u koji kad zatvoris deklo bude fiksirana osovina kvacila .......jedino mi padaju na pamet kakve kukice od nekog tvrdog materijala pa da ga napolje iscupam...

--- Kraj citata ---

imas po forumu negdi,bilo je metoda vise..ili sa grijanjem dekla i onda naglo hladnin sprejon ohladit lezaj i izvuc ga ili sa onim izvlakacem kao koji se kad ga zavidajes siri i tako se rasiri u lezaju i onda ga izvuces

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju