Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner Poklopac Getribe i Lezaji skidanje?

(1/3) > >>

Rossi:
Ovako posto nikad nisam skido poklopac getribe na runneru a ni lezaje vadio iz zadnjeg tocka i one u getribi ...jel se poklopac samo odvrne i skine ili treba poseban alat za skidanje poklopca...kod nekog sam vidio neki alat koji ufati poklopac...ja mislm kod radomira u projektima.. ?? lezaji se skidaju i stavlju isto kao i oni u bloku ?? ili treba poseban alat kakav ....i da imal dihtunga izmedju poklopca i bloka ?? .....

duje87:

--- Citat: Rossi - 22 Veljača, 2010, 15:50:10 ---Ovako posto nikad nisam skido poklopac getribe na runneru a ni lezaje vadio iz zadnjeg tocka i one u getribi ...jel se poklopac samo odvrne i skine ili treba poseban alat za skidanje poklopca...kod nekog sam vidio neki alat koji ufati poklopac...ja mislm kod radomira u projektima.. ?? lezaji se skidaju i stavlju isto kao i oni u bloku ?? ili treba poseban alat kakav ....i da imal dihtunga izmedju poklopca i bloka ?? .....

--- Kraj citata ---

nema dihtunga izmedju u runnera ide diht masa, samo opdvidas vide i izvadis poklopac,ako nece,lagano tukni s gumenin cekicon ako je zapeka,inae samo na vidama stoji,a za lezajeve nije bas ko oni od radilice,malo je zajebanije tj malo vise zajebano :D

Rossi:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 15:57:41 ---nema dihtunga izmedju u runnera ide diht masa, samo opdvidas vide i izvadis poklopac,ako nece,lagano tukni s gumenin cekicon ako je zapeka,inae samo na vidama stoji,a za lezajeve nije bas ko oni od radilice,malo je zajebanije tj malo vise zajebano :D

--- Kraj citata ---
bas si me obradovo za lezaje :D kako da ih izvadim napolje ?? :D savjet ? :D vjerovatno mi treba neki alat da ih izvucem ??

vanjossi:
kao šta si vidio da ti imaš lezaj od sekundara, on ce ti biti problem za izvaditi a od osovine kvacila ide van bez problema. neznam dal si odlucio mijenjat i lezaj od kotaca moras skidat kotac, i bit ce malo za****o ako ti masina ne bude na stolu

SRAD:
Svakako obrati pozornost na segere(osigurače) koje treba skinuti a nalaze se ispod semeringa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju