Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem sa prednjom kočnicom VXR 200
Marino1907:
Danas sam malo više truda i vremena uložio u skuter i problem kočnica i došao sam do problema.Problem je u disku,motor je bio pao na ljevu stranu šta sam i znao jer mi je to prijašnji vlasnik rekao ali nije primjetio da je i disk lagano kriv i zbog toga dolazi do tog efekta propadanja kada se vozi a na mjestu koči bez greške kada se napumpa.
Treba stavit drugi disk,pa ujedno i njega tražim čim povoljnije naravno ;D ;D ;D ;D
gokiSP:
ne ispati se uzimat polovni disk, mislim da novi nije cak ni 200kn
Mrle Mrki:
podigni motor i vrti kotac i slusaj kako ti plocice struzu po disku. po zvuku ces bit siguran dal je kriv. isto tako kod pritezanja kljesta treba paziti da se ne stisne prejako ni preslabo. jer ima svakakvih, koji misle to je kocnica i to treba stegnut pa jos nogom stezu. opisi malo postupak kako si prozracivao, mozda si negdje pogrijesio.
Marino1907:
--- Citat: Mrle Mrki - 25 Veljača, 2010, 15:12:57 ---podigni motor i vrti kotac i slusaj kako ti plocice struzu po disku. po zvuku ces bit siguran dal je kriv. isto tako kod pritezanja kljesta treba paziti da se ne stisne prejako ni preslabo. jer ima svakakvih, koji misle to je kocnica i to treba stegnut pa jos nogom stezu. opisi malo postupak kako si prozracivao, mozda si negdje pogrijesio.
--- Kraj citata ---
Tako sam i skužio da je kriv dignuo sam kotač u zrak i zavrtio ga i n aoko se vidi da na jednom mjestu bježi i zapinje u pločice.Novi disk je oko 250Kn,ima i onih koji za polovni traže 300Kn :nono: :nono:
Mrle Mrki:
kad promjenis disk javi dal je sve ok, nije za zezat se sa kocnicama. meni je prije propadala i znale mi se plocice zaljepit za disk sve dok nisam disk promjenio i plocice. najbolje novo i bok. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju