Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Problem sa prednjom kočnicom VXR 200

<< < (2/4) > >>

duje87:

--- Citat: Marino1907 - 22 Veljača, 2010, 23:18:02 ---Napominjem još jedanput da ako stavim klješta na mjesto i samo ih ulovim šarafima a ne stegnem kada pritisnem ručicu kočnica radi savršeno,čim pritegnem do kraja dolazi do tog efekta.nije da ona ne koči nego jednostavno propadne i na kraju lovi,kada malo dopumpan onda ulovi ali čim krenem dalje opet isto i to samo kada je stegnuto do kraja.Da nije odzračeno kako treba nebi nikako kočila ni stegnuta ni otegnuta.

--- Kraj citata ---

bi,moze ti ostat zraka u crijevu,a moze u klistima,moze ti propast odma,a moze nakon po sata,a moze tek kod jaceg opterecenja,tj grijanja ulja..sve ovisi di ti zrak ostane..

host:
imao sam jedan identican slucaj kada  kljesta nisu namontirana sve je ok kada ih stavim kocnica propada, nemas zraka u sistemu sve je to ok nego ti plocice nisu sjele kako treba probaj namjestiti plocice jos jednom gledaj dobro da li ti nalježu dobro na disk i da ti ne zapinju nigdje,jos jedno pitanje samo ako su ti plocice bile lose onda ti se je to moglo desavati da li ti je to bilo tako?

ghostride666:
probaj lagano pritezat vide i da ti jedan pumpa tu kočnicu i na kraju isto tako, trebalo bi nakon nekog vremena počet pravo hvatat

host:
to ce ti ako dobro napravis valjati odmah ili ti nece valjati vrlo je jednostavno nemoj se zavaravati, jedino ako malo slabije koci onda treba malo vremena da plocice "legnu" da se potrosi prvi sloj

Marino1907:

--- Citat: host - 23 Veljača, 2010, 01:42:44 ---imao sam jedan identican slucaj kada  kljesta nisu namontirana sve je ok kada ih stavim kocnica propada, nemas zraka u sistemu sve je to ok nego ti plocice nisu sjele kako treba probaj namjestiti plocice jos jednom gledaj dobro da li ti nalježu dobro na disk i da ti ne zapinju nigdje,jos jedno pitanje samo ako su ti plocice bile lose onda ti se je to moglo desavati da li ti je to bilo tako?

--- Kraj citata ---

Upravo tako pločice su bile loše,skinuo sam klješta i stavio nove pločice,ispustio staro ulje i stavio novo i opet ista stvar,opet ima taj efekt propadanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju