Općenito > Slike i filmovi o skuterima

vx s multivarom

<< < (15/29) > >>

duje87:

--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Veljača, 2010, 23:45:47 ---motor sa serijskim cilindrom i multivarom koji je na krematoriju

ili motor sa neustelanom 25 icom razvaljnim ciilindrom i neznam cim koji je na micevcu po meni nije isti motor koji je kompetentan za ovu pricu!

ovo sto ces ti stavit nema veze s spom koji je na mom filmeku iz gore spomenutih razloga.

a na ono pitanje sta je bilo kad sam se ja stao sa svojim vxrom protiv tog tvog zdravog spa i okinuo ga za duzinu skutera si preskocio?

--- Kraj citata ---

jurca pamcenje te lose sluzi micevac 2 mjesec 2005, lukin motor ganc nov nikad otvaran 2003 40 000km ;D nikakva 25ica i ne postelan..ne vidin ja nigdi da ti skidas zdravog spa..ono gore je sp koji je vec odsluzia svoje :P

gun_rider:
neću ulazit u ove dujine i jurine prepirke...al mene samo zanima nešto...ako vx nabere ovako 130 na ravnom...koliko onda vxr ide? 170? :D

J.U.R.C.A:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 23:51:10 ---jurca pamcenje te lose sluzi micevac 2 mjesec 2005, lukin motor ganc nov nikad otvaran 2003 40 000km ;D nikakva 25ica i ne postelan..ne vidin ja nigdi da ti skidas zdravog spa..ono gore je sp koji je vec odsluzia svoje :P

--- Kraj citata ---
onda i tebe lose sluzi!
bas taj put sam skinuo na tom tvom micevcu tog tvog zdravka!

gledaj ima ljudi tu na forumu koji su na svakom meetu bili pa znaju.svaki meet je vrhunac susreta bilo neki sp protiv mog vxra svi su se kurili na te raceave.
20 komada minimalno spa je palo!

bude se valjda neko javio od stare garde. ako ne ,njima na dusu. ja sam dotad out iz teme jer nista ne tipkas argumentirano nego razvlacis vec 100 puta receno i ukazano i time me samo provociras odnosno pokusavas ali vjeruj mi ne uspjeva ti.

lijep pozdrav i stay tuned!

duje87:

--- Citat: gun_rider - 22 Veljača, 2010, 23:51:33 ---neću ulazit u ove dujine i jurine prepirke...al mene samo zanima nešto...ako vx nabere ovako 130 na ravnom...koliko onda vxr ide? 170? :D

--- Kraj citata ---

nije velika razlika u krajnjoj,recimo ja dok san radia u piaggia san ima priliku u jednon danu na iston mistu usporedit 125 i 200 dobro ovi noviji model,al amo rec da je ista razlika..po celeru san novu 125u vozia 133kmh,a vxra malo manje od 140,bilo je 137 ili 139 neznan tocno,uglavnon nije velika razlika u krajnjoj brzini,al je velika razlika u snazi i kad sidnes dvojicu na motor se jos i vise osjeti razlika vxra naspram vxa..

al i dalje ono sta ja govorin..4t malih kubikaza,to nije to...

duje87:

--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Veljača, 2010, 23:57:46 ---onda i tebe lose sluzi!
bas taj put sam skinuo na tom tvom micevcu tog tvog zdravka!

gledaj ima ljudi tu na forumu koji su na svakom meetu bili pa znaju.svaki meet je vrhunac susreta bilo neki sp protiv mog vxra svi su se kurili na te raceave.
20 komada minimalno spa je palo!

bude se valjda neko javio od stare garde. ako ne ,njima na dusu. ja sam dotad out iz teme jer nista ne tipkas argumentirano nego razvlacis vec 100 puta receno i ukazano i time me samo provociras odnosno pokusavas ali vjeruj mi ne uspjeva ti.

lijep pozdrav i stay tuned!

--- Kraj citata ---

iman preko sat vremena videa s imcevca onda,a taj zacudo nemam,vjerojaton zato sta te zelin sabotirat,al nema veze..kako ti kazes

stay in dreams  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju