Općenito > Slike i filmovi o skuterima
vx s multivarom
dino_180:
moj sp je nabrži na svijetu...... :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
sven_vx:
--- Citat: dino_180 - 23 Veljača, 2010, 00:05:16 ---moj sp je nabrži na svijetu...... :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
to je sve sto imas rec za OBN?? :toothy12:
J.U.R.C.A:
zanimljivo! kako onda nemas sa one ceste paralelno sa micevcom?
covjece ako je neko u snovima to si ti sa svojim serijskim najbrzim najjacim naj sve superman ultra mega brzim spom koji serijski pere ove sa PH LOL.
za tebe ne treba tuning djelovi niti ista tuning posto svi ti tvoji sp/fxr idu kao nafrkani ostali skuteri a mi svi smo budale koji kupujemo tuning djelove kad za 100 kuna mos slozit da je space shuttle.
a ja u zivotu nisam cuo za tunirani skuter od duje niti serijski skuter od duje niti ista od duje a kako ti kazes ti o mojim jesi pa makar i lose to ti dovoljno govori o mom skuteru. za dobrim konjem se prasina dize a ocito se i oko tog vxra pa i oko onog spa digla prasina i jos se nije slegla.
jedi zrak
priznajem duje TI SI BOG
gun_rider:
--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 23:59:03 ---nije velika razlika u krajnjoj,recimo ja dok san radia u piaggia san ima priliku u jednon danu na iston mistu usporedit 125 i 200 dobro ovi noviji model,al amo rec da je ista razlika..po celeru san novu 125u vozia 133kmh,a vxra malo manje od 140,bilo je 137 ili 139 neznan tocno,uglavnon nije velika razlika u krajnjoj brzini,al je velika razlika u snazi i kad sidnes dvojicu na motor se jos i vise osjeti razlika vxra naspram vxa..
al i dalje ono sta ja govorin..4t malih kubikaza,to nije to...
--- Kraj citata ---
neznan eto...ja san vozia ganc novog ST-a 125 sa 4tkm maximalno 127 sagnut priko smokovika...niz sirobuju malo manje možda...crnjak isto kaže za svog...dok je 125 bia točno 127kmh nizbrdo...s tim da novi vx ima dosta duži prijenosno omjer zbog 13" zada, i na tih 127kmh urla i raspada se...
pa me eto zanima...kako može stari vx nabrat tih 130 na RAVNOME tek tako i to sa kraćim prijenosnim omjerima...meni zvuči čisto glupo :dontknow:
pogotovo kad vidim da ni tip-top vxrovi i sa alu i gus cilindrom neidu puno više... :dontknow:
fic:
--- Citat: J.U.R.C.A - 23 Veljača, 2010, 00:07:06 ---jedi zrak
--- Kraj citata ---
duje zrak ti u Zagrebu znaci g#vn# ;D ;D ;D
sam da znas :dontknow:
:toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju