Općenito > Slike i filmovi o skuterima

vx s multivarom

<< < (14/29) > >>

R@kija:
isee oko čeg se vi svađate..kog briga jel brzi sp il vxr...jel zdrav il bolestan bokte...

duje87:

--- Citat: rakitje00 - 22 Veljača, 2010, 23:42:19 ---isee oko čeg se vi svađate..kog briga jel brzi sp il vxr...jel zdrav il bolestan bokte...

--- Kraj citata ---

nije prepirka nego je drukciji zrak u splitu nego u zg,pa u splitu bolje idu spovi a u zagrebu vxrovi i rijesena prica  :drunken_smilie: :toothy9:

J.U.R.C.A:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 23:41:02 ---vidin da je krematorij,al sta kazes da van motori ne idu isto na micevcu i na krematoriju :dontknow: :glasses9:
nemamo sta dalje raspravljat,ako je tebi sp sa preko 50 000km zdrav i ocuvan,mislim da tu prica onda zavrsava

:dontknow:  :laughing6:

sutra stavljan video kako je ovaj sp za kojeg je jurca reka da je "zdrav" isa naspram zdravog spa na micevcu na pravcu..

--- Kraj citata ---
motor sa serijskim cilindrom i multivarom koji je na krematoriju

ili motor sa neustelanom 25 icom razvaljnim ciilindrom i neznam cim koji je na micevcu po meni nije isti motor koji je kompetentan za ovu pricu!

ovo sto ces ti stavit nema veze s spom koji je na mom filmeku iz gore spomenutih razloga.

a na ono pitanje sta je bilo kad sam se ja stao sa svojim vxrom protiv tog tvog zdravog spa i okinuo ga za duzinu skutera si preskocio?

J.U.R.C.A:

--- Citat: SRAD - 22 Veljača, 2010, 23:40:23 ---Ljudi ne trebate tako jako raspravljati :)...

Jurca koje komponente je tada imao tvoj VXR ?

--- Kraj citata ---
@ srad

pitaj me na msnu . nemam potrebe tu dokazivati ista i pisati komponente!uglavnom dovoljno je reci da skuteri sa istim komponentama koje sam ja slagao nejdu kao taj vxr. zasto je tako isao meni je i dalje enigma i neznam da me pitas niti sam!

R@kija:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 23:43:26 ---nije prepirka nego je drukciji zrak u splitu nego u zg,pa u splitu bolje idu spovi a u zagrebu vxrovi i rijesena prica  :drunken_smilie: :toothy9:

--- Kraj citata ---

ah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju