Općenito > Slike i filmovi o skuterima
vx s multivarom
duje87:
--- Citat: 2TDottore - 22 Veljača, 2010, 20:13:30 ---nemam kai skrivat.....kompletan prijenos je malossi osim multivara koji je polini...a kai je dirano po masini nebi znao...takvog sam ga kupio....sam znam da nemam nikakav kit neko alu cilindar....
a kai se tice sp-ova jedno 10 komada sam doslovno ubio do 120 a dalje nema ni smisla....jedini sp koji je bio brzi je od MiŠela sa foruma kojeg smo slagali kod jurce i na kojem se zna kai je sve bilo natrpano zivo i nezivo gore i ne bjezi mi nes previse i jos jedan sp od frenda koji je tu negdje sa mojim po ubrzanju a ima malossi glavu keihina pwk 28 34 granu i multivar i usis i jos neke sitnice.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e sad..znaci imas torque deltu i variomat, opcenito ta tvoja serija s alu cilindron ima kracu getribu(imam i ja takvu getribu na svom vxru) i tu je razlika naspram vecine vxra koji imaju getribu od linije s gusanin cilindrima koja je nesto duza,i kasnije pocme motor lipo ic,al zato ima vecu krajnju,al opet nikon s foruma ima vxra sa svim dijeolovima sta i ti imas plus deak i vozia san motor u subotu,motor ide stvarno lipo,ide cak brze od vxra 209 novi model do nekih 100kmh i to..al opet to nije kako ide zdravi sp..sve vise pociman sumnjat da je iko s foruma vozia zdravog spa..evo recimo navoza san se svega i sveacega u zivotu,al jednostavno svaki put kad sidnen na spa,niko mi ne moze skinit taj smjesak s lica :icon_biggrin:
2TDottore:
--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 20:22:24 ---e sad..znaci imas torque deltu i variomat, opcenito ta tvoja serija s alu cilindron ima kracu getribu(imam i ja takvu getribu na svom vxru) i tu je razlika naspram vecine vxra koji imaju getribu od linije s gusanin cilindrima koja je nesto duza,i kasnije pocme motor lipo ic,al zato ima vecu krajnju,al opet nikon s foruma ima vxra sa svim dijeolovima sta i ti imas plus deak i vozia san motor u subotu,motor ide stvarno lipo,ide cak brze od vxra 209 novi model do nekih 100kmh i to..al opet to nije kako ide zdravi sp..sve vise pociman sumnjat da je iko s foruma vozia zdravog spa..evo recimo navoza san se svega i sveacega u zivotu,al jednostavno svaki put kad sidnen na spa,niko mi ne moze skinit taj smjesak s lica :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
uzmi u obzir da sami osjecaj kad vozis cvaju je skroz drugaciji nego kad vozis firtakta....i ja imam isti osjecaj ko i ti i vjerojatno i puno ljudi....evo ti primjer....vozio sam se prvo na svom vxru i sjednem na sp-a od jednog frenda i jbt meni se cini da to leti...dodjem ja nazad i kazem frednu jbt kak ide ljepo sp i cinilo mi se da ide bolje od mog vxra....stanemo mi na liniju i doslovno ga ubijem do 100....ocu ti rec da kod vxra nemas osjecaj da ide kolko relalno ide....a to da od ovih 10-ak sp-ova nijedan nije bio zdrav nebi bas reko.....znam za bar 2 koja su na novo slagana skroz.... ;D
a da ti ne velim da ove novije vxrove sa kitom bez slozenog prijenosa isto ubijam...
btw....zaboravio sam....imam jos i serdu... ;D
duje87:
--- Citat: 2TDottore - 22 Veljača, 2010, 20:32:21 ---uzmi u obzir da sami osjecaj kad vozis cvaju je skroz drugaciji nego kad vozis firtakta....i ja imam isti osjecaj ko i ti i vjerojatno i puno ljudi....evo ti primjer....vozio sam se prvo na svom vxru i sjednem na sp-a od jednog frenda i jbt meni se cini da to leti...dodjem ja nazad i kazem frednu jbt kak ide ljepo sp i cinilo mi se da ide bolje od mog vxra....stanemo mi na liniju i doslovno ga ubijem do 100....ocu ti rec da kod vxra nemas osjecaj da ide kolko relalno ide....a to da od ovih 10-ak sp-ova nijedan nije bio zdrav nebi bas reko.....znam za bar 2 koja su na novo slagana skroz.... ;D
a da ti ne velim da ove novije vxrove sa kitom bez slozenog prijenosa isto ubijam...
btw....zaboravio sam....imam jos i serdu... ;D
--- Kraj citata ---
a eto,dodji dogodine na more pa mozemo stat sta se mene tice..al n ije sam o po osjecaju pretprosle godine san sta na crtu sa vxron 4000km je tad ima i multivar,ja sna od 0 diga motor na kolo i doslovno ga ubia na zadnjen..nikad necete svatit da 4t majne kubikaze nema sta trazit kraj 2t :nono: :icon_biggrin:
al eto necu nista govorit jer 100 ljudi 100 cudi 100 vxra jedan valjda ide :laughing6: :icon_biggrin:
Mislav46:
--- Citat: igor.sb - 22 Veljača, 2010, 20:11:13 ---koji ti je k...de odladi liku
bokte zajebancija, jel znas ti sta je zajebancija, jel znas ak ne znas zakopaj se u đubre :toothy12: :toothy12: :toothy12: il odi u toplice
jesam reko da vx poslje 80 ide iznnađujuce doboro nisam prv spomenuo nizbrdice
a sam kazem da ne znas di je suzuka, objasnio sam ti di je, post prethodni :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
ma zivio ti meni, obdareni zajebantu :toothy12:
J.U.R.C.A:
--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 20:48:35 ---a eto,dodji dogodine na more pa mozemo stat sta se mene tice..al n ije sam o po osjecaju pretprosle godine san sta na crtu sa vxron 4000km je tad ima i multivar,ja sna od 0 diga motor na kolo i doslovno ga ubia na zadnjen..nikad necete svatit da 4t majne kubikaze nema sta trazit kraj 2t :nono: :icon_biggrin:
al eto necu nista govorit jer 100 ljudi 100 cudi 100 vxra jedan valjda ide :laughing6: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Duje NHF
ali serijski sp dizes u nebesa!
pa posteno slozen sp 180 se muci sa posteno slozenim vxrom!(govorim o razlici oko 20 ak metara na 170 180 metara)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju