Općenito > Slike i filmovi o skuterima
vx s multivarom
igor.sb:
--- Citat: Mislav46 - 22 Veljača, 2010, 19:33:27 --- na suzuki nebi se stigao zaletit, a i tamo nema nadvoznjaka a ovdje se jasno vidi kako u jednom trenutku prolazim ispod nadvoznjaka :laughing7: :laughing7: na suzuki voziti 20 sek 120 :laughing6: :laughing6: za one koje neznaju suzuka je nadvoznjak sa krivinama, radi se o obilaznici kod emezete....
--- Kraj citata ---
ne znas ti di je suzuka, suzuka je iza zeleno polja dgo motoring :P
si zabrio malo pomjeso strane il se emezzeta prebacila na drugu stranu
dottore ni ne zelim bojim se takvih :toothy11: :dontknow:
Mislav46:
--- Citat: igor.sb - 22 Veljača, 2010, 19:41:06 ---ne znas ti di je suzuka, suzuka je iza zeleno polja dgo motoring :P
si zabrio malo pomjeso strane il se emezzeta prebacila na drugu stranu
dottore ni ne zelim bojim se takvih :toothy11: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ajde odi na suzuku i vozi pol minute 120, pa ces zavrsiti u polju ::) ........imas ravnicu 1000m nakon cega ide nadvoznjak pa zavoj....nasao se solit pamet, nisam stavio ovaj filmic da bi se prepucavao i *urcio nego da se vidi kako vx moze lijepo ici..... :angry7:
duje87:
--- Citat: 2TDottore - 22 Veljača, 2010, 19:40:50 ---igore igore izgleda da nisi jos naiso na cistokrvnog rasnog vxra da vidis kak jede asfalt od 0-80.... :laughing7:
--- Kraj citata ---
sta imas sve na vxru? ako nes ode reci na pm,jer koliko god san vxrova vozia,a vozia san ih priko 50 sigurno,jos nisan naisa na onog koji papa zdravog postelnog serijskog spa..koliko san siguran u motor bi se kladia s tebon :)
igor.sb:
--- Citat: Mislav46 - 22 Veljača, 2010, 20:02:38 --- ajde odi na suzuku i vozi pol minute 120, pa ces zavrsiti u polju ::) ........imas ravnicu 1000m nakon cega ide nadvoznjak pa zavoj....nasao se solit pamet, nisam stavio ovaj filmic da bi se prepucavao i *urcio nego da se vidi kako vx moze lijepo ici..... :angry7:
--- Kraj citata ---
koji ti je k...de odladi liku
bokte zajebancija, jel znas ti sta je zajebancija, jel znas ak ne znas zakopaj se u đubre :toothy12: :toothy12: :toothy12: il odi u toplice
jesam reko da vx poslje 80 ide iznnađujuce doboro nisam prv spomenuo nizbrdice
a sam kazem da ne znas di je suzuka, objasnio sam ti di je, post prethodni :hello: :hello:
2TDottore:
--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 20:03:42 ---sta imas sve na vxru? ako nes ode reci na pm,jer koliko god san vxrova vozia,a vozia san ih priko 50 sigurno,jos nisan naisa na onog koji papa zdravog postelnog serijskog spa..koliko san siguran u motor bi se kladia s tebon :)
--- Kraj citata ---
nemam kai skrivat.....kompletan prijenos je malossi osim multivara koji je polini...a kai je dirano po masini nebi znao...takvog sam ga kupio....sam znam da nemam nikakav kit neko alu cilindar....
a kai se tice sp-ova jedno 10 komada sam doslovno ubio do 120 a dalje nema ni smisla....jedini sp koji je bio brzi je od MiŠela sa foruma kojeg smo slagali kod jurce i na kojem se zna kai je sve bilo natrpano zivo i nezivo gore i ne bjezi mi nes previse i jos jedan sp od frenda koji je tu negdje sa mojim po ubrzanju a ima malossi glavu keihina pwk 28 34 granu i multivar i usis i jos neke sitnice.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju