Općenito > Slike i filmovi o skuterima

vx s multivarom

<< < (10/29) > >>

J.U.R.C.A:
2 dottore!
nema granu 34 mm .
ima samo malossi glavu multivar i karb!
sp te ostavio nekih 12,13 ak metara na 170 sto je ok rezultat i za tvog vxra koji ide stvarno jako ljepo i za tog spa!

duje87:

--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Veljača, 2010, 22:44:08 ---Duje NHF
ali serijski sp dizes u nebesa!

pa posteno slozen sp 180 se muci sa posteno slozenim vxrom!(govorim o razlici oko 20 ak metara na 170 180 metara)

--- Kraj citata ---

kad smo kod dizanja u nebesa.. onaj tvoj vxr koji si ti diza u nebesa ka najbrzi u hrvatskoj,kad san sia na njega samo san se dobro nasmija :icon_biggrin: NHF

a to da dizen serijskog spa u nebesa moze bit..al ja san uvik za stat na crtu,ako triba da se nadjemo na po puta,eto mene ;D

J.U.R.C.A:

--- Citat: duje87 - 22 Veljača, 2010, 22:46:57 ---kad smo kod dizanja u nebesa.. onaj tvoj vxr koji si ti diza u nebesa ka najbrzi u hrvatskoj,kad san sia na njega samo san se dobro nasmija :icon_biggrin: NHF

a to da dizen serijskog spa u nebesa moze bit..al ja san uvik za stat na crtu,ako triba da se nadjemo na po puta,eto mene ;D

--- Kraj citata ---
razgovaras se kao malo djete. gdje ja spominjem u cjeloj prici mog vxra?

SIA nisi sigurno kad je bia u mene!

za ostalo ne garantiram!

Nikon:
alo moj tata ima brzi skuter od vaseg ono rofl...

po meni ovaj vx ne mrda  :toothy11:

a sta se tice sp-a ... neznam meni je fxr isa ko ovaj vxr sa ulupanih 5000 u prijenos  :nono:

duje87:

--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Veljača, 2010, 22:49:21 ---razgovaras se kao malo djete. gdje ja spominjem u cjeloj prici mog vxra?

SIA nisi sigurno kad je bia u mene!

za ostalo ne garantiram!

--- Kraj citata ---

par dana nako nsta si ga proda kolaku kad je bila trka u sibeniku,nemos sad rec da je on uspia u 4 5 dana satrat cili motr i rastelat.. a taj vxr je slovia za najbrzeg u hrvatskoj po tebi, a u biti je bia nothing special,ocu samo rec da je lako pricat kako nesto ide leti tu u zg,kad nismo blizu za dokazat.. i dok mene ijedan vxr ne okine na serijskon spu,ja odustat necu od guranja u nebesao i bit cu veliko dijete :P ,a evo san vec 6u godinu na spu i jos se nisan nasa u situaciji a me ikakav vxr skine :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju