Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ma bolji ce biti naturpijan serijski cilindar nego taj DR... Ili ako uzmes tog DR onda ga bar malo naturpijaj da to valja cemu Speed je imao slican setup, naturpijan ser. cilindar, mhr replicu, 19 karb, usis itd i sat je zakucavao do kraja.. Cek sad cu ti naci video na Tubu.. EDIT:Evo ga..
fino ide ali vjerujem da to ne traje dugo zato bih ipak ako sam pocetnik radje birao dr evo, vise momenta, snage , manja potrosnja, traje duze i bok...i kad ti dosadi kasnije uvjek ga mos fino naturpijati solo malo da se naucis i gasss!!!
Serijski cilindar je 100%! Secam se kad je covek stavio video jos na Peugeot-scootertunig.com forumu! Tada mu je zaribana Replica stajala na polici, a nova koja je kod Luckyja nije bila jos ni u planu Inace moguce je ovako naturpijati ser. cilindar. Imao sam prilike voziti naturpijani kineski serijski cilindar koji se na krajnjoj vrti do 11200 obrtaja..Ajme pa to kad uhvati rezonancu ide 5 puta bolje od mog Malossi Sporta Svakako vredi tako nesto odraditi i uz zamenu klipa i karika i to traje sasvim dovoljno.