ma veliku gresku sam napravio, sto nisam oso s bratom na regu, pa da mu se smijem u facu, i da mu dokazem da sere i prica gluposti
a svi znamo da nigdje nije navedeno kako zablokirati skuter, glavno da ne ide preko 55, kao sto i punisher kaze
i kako mu moze pasti na pamet da on meni sad ide skidati deklo, pa variomat, ne bi li utvrdio jel ja imam blokadu, a isto tako da mi ide i spuh skidati
btw...taj isti lik (neki mlađi zvaljo odsada) je meni prije 3 dana govorio da malo namjestim potenciometar ako imam el. blokadu, posto mi je pocelo pokazivati preko 55, i onda da me ne zaj... previse, sam je namjestio brzinu, nije nabijao gas do kraja kako bi mogao ucitati manju brzinu i namjesti mi na 50....i jos je vidio da nemam seriski spuh, ni a nije rekao....bit ce da ga stvarno vrucina udarila u glavu
kao zna policajac svaki dan dovesti nekoga i onda oni gledaju jel ima seriske blokade, a mene murija zadnji puta zaustavila prosle godine predkraj 6. mj, a cijelu god sam na motoru
ili recimo kako neki kineski skuteri imaju blokiran cdi, kako ce on utvrditi jel ovaj ima original cdi ili odblokirani, joooooj
...aj zivili