Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
steeef:
--- Citat: salej600 - 20 Veljača, 2010, 17:33:29 ---
Nisi shvatio. Ne tražiš od njih već od tog zajedničkog fonda. To nema veze s njima.
--- Kraj citata ---
tebi tvoe osiguranje pokrije štetu a oni onda potražuju od ovih koi su neosigurani skrivili prometnu...može bit nagodbom,sudski pa čak i pljenidbom imovine.
3alfa3:
--- Citat: stefek - 02 Ožujak, 2010, 11:38:43 ---tebi tvoe osiguranje pokrije štetu a oni onda potražuju od ovih koi su neosigurani skrivili prometnu...može bit nagodbom,sudski pa čak i pljenidbom imovine.
--- Kraj citata ---
Navodno im daju 10 dana rok za podmirit stetu ;D
dino_180:
ma znate kaj.imam u obitelji 5 policajaca al ih i dalje ne podnosim.mene na skuteru stalno zaustavljaju jer na nama mogu dizat ego sebi i glumit kauboje a kad prođe r ma i običan luđak na skutu za njim ne idu.meni je policajac sam rekao da zašto bi on držao glavu u vreči i ganjao se za luđacima 200.pa sad ljepo kad me neko lovi ja samo po gasu između auti i jako brzo odustanu.to šta radim znam da nije pametno ali skužio sam da full gas kroz gužvu zaustavi SVAKOG motorista.možda to nije pametno šta radim ali za inat im neču stat.imam i vozačku i regu i sve uredno al neču stat! :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
istipa622:
--- Citat: dino_180 - 12 Ožujak, 2010, 21:11:47 ---ma znate kaj.imam u obitelji 5 policajaca al ih i dalje ne podnosim.mene na skuteru stalno zaustavljaju jer na nama mogu dizat ego sebi i glumit kauboje a kad prođe r ma i običan luđak na skutu za njim ne idu.meni je policajac sam rekao da zašto bi on držao glavu u vreči i ganjao se za luđacima 200.pa sad ljepo kad me neko lovi ja samo po gasu između auti i jako brzo odustanu.to šta radim znam da nije pametno ali skužio sam da full gas kroz gužvu zaustavi SVAKOG motorista.možda to nije pametno šta radim ali za inat im neču stat.imam i vozačku i regu i sve uredno al neču stat! :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
Šta se ne bojiš da te ne zapiše??
dino_180:
kužiš kada sam kupio skuter uzeo sam tablicu od prijašnjeg vlasnika i pola je se ne vidi jer je izguljena plus blato i to šta je nakošena ništa se ne vidi. :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju