Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
ratz_hell:
a bogte koje se vi budale ... ic bjezat policiji riskirat glavu radi mozda 500kn kazne ...nemogu to razumit to nikako ...takvim budalama treba zapalit skutere i vjecno zabranit ikakvo prometalo...
dino_180:
--- Citat: ratz_hell - 21 Ožujak, 2010, 12:54:44 ---a bogte koje se vi budale ... ic bjezat policiji riskirat glavu radi mozda 500kn kazne ...nemogu to razumit to nikako ...takvim budalama treba zapalit skutere i vjecno zabranit ikakvo prometalo...
--- Kraj citata ---
lLOL kad policajac vidi da ti imaš zrak u glavi i bježiš mu neče ič za tobom.ja sam odgovoran.vozim se odgovorno i ne ganjam se nit ne ugrožavam sebe a kamoli druge.imam ženu i djete i netrebaju mi u životu kazne problemi ili nedaj bože smrt radi motora.ako se dogodi da me neki nadobudni policajac oče zaustavit jer se nemože iskalit na R-ovima ja učinim sve da to ne postigne.a tebi ak se pale skuteri odi ljepo na benzinsku kupi benzina i zapali svoj.. :kvart4:
Ensiferum:
drndi i meni danas policia upalila rotaljku, ni slucajno bizat kad e ajmo rec sve legalno :hmh:
dino_180:
--- Citat: Ensiferum - 21 Ožujak, 2010, 17:19:58 ---drndi i meni danas policia upalila rotaljku, ni slucajno bizat kad e ajmo rec sve legalno :hmh:
--- Kraj citata ---
u potpunosti si u pravu.i ja imam vozačku i regu i sve al gle...imao sam nepravednih situacija s policijom.policajac me zaustavio na motoru i istukao me.neču u detalje jer se spor još vodi tako da je bolje šutit.uglavnom znam šta pričam i govorim. :icon_thumright:
ratz_hell:
nekazem da su svi panduri upravu jer ih ima previse budala i seljacina i hoce te zajebavat radi svakakvih gluposti i to ima svako normalan zamjera pa i ja dovoljnoi provokacija i stresova imamo u svakodnevnim situacijama bez da te netko prca u glavu jer ti je pregorila pozicija jedna (moj slucaj ;D), al iskreno gledajuci bolje zaustavit mulca od 13 godina na skuteru bez svjetala , stopova ,retrovizora te izlizanih guma kako jurca 100+kmh kroz grad bez kacige , jer ne da ce mulac ubit sebe samo na nekoj kanti nakitanoj nego ce udarit i nekoga neduznog , znate da ima i takvih nadobudnih djecaka po cestama a i na forumu , a nazalost i po crnim kronikama, i kad policajac presretne nekog takvog mulca i zaustavi ga i napise mu i kaznu i zabranu upravljanja , zar zbilja mislite da ce mu roditelji ikad vise dopustit sjest na motor , a sto se R ova tice vjerujem da se sigurnije vozit 200kmh na R-u nego 100 na skuteru od 50ccm, iako nazalst takva nam je nacija da vlasnici takvih jakih motora zloupotrebljavaju tu snagu i misle da su iznad zakona... zato svako toliko ih citam po osmrtnicama i po crnim kronikama...nazalost mozdajesu brzi od pandura kojima se neda riskirat svoju glavu da bi njihovu spasili , al izazivanje vraga ce urodit prije li kasnije plodom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju