Tehnički kutak > Tuning skutera
Tvrdoća centralni federa - TEST
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 21 Veljača, 2010, 13:48:19 ---nikad mi nije jasno bilo kak tvoj ditech radi sa puno lakšim rolicama nego ostali ... budem i ja probo crveni da vidim kakv će bit i oću trebat teže ili lakše rolice nego za bijeli
--- Kraj citata ---
Iskreno ni meni,što je najbolje pola ljudi mi ni ne vjeruje da na techu koristim lakše od ostalih.
Svima je prosjek oko 7,0 ili 7,5 grama pa na više,meni je max što sam probao 7,0 grama i tad mi je tech mrtav,nema okretaja,nema trzaja,nema ubrzanja a krajnju nisam nikad isprobao.
Ajd baš probaj crveni centralni,i počni prvo sa 6,0 grama rolicama pa idi na gore,pa napiši cijelo izvješće ovdje.
Daci:
možda su ti uvalili neki drugačiji multivar :toothy9: ...budem ...sam da malo zatopli da ja to mogu testirat :icon_thumright:
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 21 Veljača, 2010, 23:35:55 ---možda su ti uvalili neki drugačiji multivar :toothy9: ...budem ...sam da malo zatopli da ja to mogu testirat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hehe,a možda :icon_biggrin:
Danas smo se okupli i vozikali grupno,i frend ima derbija gp1,malossi sport 70ccm,leo RR,,multivar,deltu,kevlar remen itd. i ja i on stali na crtu,imamo identično ubrzanje,nismo se spuštali,čak sam mu malo oko 70km/h i otišo za pol metra,i oko km/h sam počeo kočiti,nisam mogo vjerovat da će tak završit,mislio sam da će me oderat barem za dužinu :icon_biggrin:
Iznenadilo me to što ja vozim sa serijskim variomatom i 6,0g rolicama koje sam jutros stavio,i recimo na 40km/h kad istovremeno odvrnemo gas ja opet ode za pol dužine,nije puno al mene veseli jer ipak je to tech po kojem svi seru da nevalja da se kvari i da ne ide,a vidjet ćemo kad ispoliram kanale na multivaru i kad ga uštelam kak će ići ...
Ghoul:
evo tu ima za PIAGGIO ak kog zanima (iako imaju negdje vrijednosti pod nekim drugim podforumom):
Daci:
--- Citat: B.E.G.A - 22 Veljača, 2010, 00:28:29 ---
Hehe,a možda :icon_biggrin:
Danas smo se okupli i vozikali grupno,i frend ima derbija gp1,malossi sport 70ccm,leo RR,,multivar,deltu,kevlar remen itd. i ja i on stali na crtu,imamo identično ubrzanje,nismo se spuštali,čak sam mu malo oko 70km/h i otišo za pol metra,i oko km/h sam počeo kočiti,nisam mogo vjerovat da će tak završit,mislio sam da će me oderat barem za dužinu :icon_biggrin:
Iznenadilo me to što ja vozim sa serijskim variomatom i 6,0g rolicama koje sam jutros stavio,i recimo na 40km/h kad istovremeno odvrnemo gas ja opet ode za pol dužine,nije puno al mene veseli jer ipak je to tech po kojem svi seru da nevalja da se kvari i da ne ide,a vidjet ćemo kad ispoliram kanale na multivaru i kad ga uštelam kak će ići ...
--- Kraj citata ---
pusti kaj pričaju svi...to se samo prenose priče od neznam ni ja od kud al eto tako je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju