Tehnički kutak > Tuning skutera
Tvrdoća centralni federa - TEST
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 20 Veljača, 2010, 16:01:45 ---Pa logično jest, ali si malo zbunio manje iskusne članove ovime:
--- Kraj citata ---
Da, greska u koracima :(
Trebalo je pisat "lakse"
Daci:
pa i meni ima momenta puno više sa bijelim neg sa ostalim i kad tavim tvrđi izgubim dosta na krajnjoj...bega je sa crvenim federom imo kjanju predobru..nikad viđenu na ditechu pogotovo bez dužeg prijenosa što opet po mojoj teoriji govori da je crveni mekši od bijeloga
bole_20:
Ccc stolna bušilica i vaga hahaha ovako se ne može točno odrediti jačina spirale, a ima posebna presa za precizno mjerenje jačine spirale :icon_biggrin:
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 20 Veljača, 2010, 14:43:42 ---kao prvo hvala pupo na objašnjenju...ima logike :headbang:
bega ... koje si rolice vozio u multivaru sa special beltom i crvenim federom ???...meni s bijelim sa ti reko 3x7g + 3x7.5g idealno
on je napravio test i sa piaggio oprugama kolko znam bijeli bi trebo bit najmekši i kod piaggia..ispravite me ak je krivo...uglavnom bijeli je tvrđi i od ljubičastog i od zelenog ...jedino je plavi tvrđi od bijelog
--- Kraj citata ---
Sa multivarom,specialnom i crvenim sam imao 6,5g a sa bijelim 6,75g.
I sa crvenim i bijelim sam imao istu krajnju barem mi se tak činilo,a onaj video što si vidio na youtubu je sa crvenim i 6,5g.
Daci:
--- Citat: B.E.G.A - 20 Veljača, 2010, 22:04:42 ---
Sa multivarom,specialnom i crvenim sam imao 6,5g a sa bijelim 6,75g.
I sa crvenim i bijelim sam imao istu krajnju barem mi se tak činilo,a onaj video što si vidio na youtubu je sa crvenim i 6,5g.
--- Kraj citata ---
nikad mi nije jasno bilo kak tvoj ditech radi sa puno lakšim rolicama nego ostali ... budem i ja probo crveni da vidim kakv će bit i oću trebat teže ili lakše rolice nego za bijeli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju