Kao prvo, hvala na odgovorima....
@ J.U.R.C.A Prijenose sam stavio i Primarne i Sekundarne iz dva razloga:
1. Kao što vidiš imam kompletan prijenos u bloku pa mi je bilo glupo stavljati samo Primar
2. Setup i radilica su mi dovoljno jaki da kasnije podnesu neki jacit kit koji cu kad-tad stavit (preko 12konja) i usput zato mi je bolje stavit C16, nego Yasuni R
A za ostale..Gianellija vise ne zelim imat, tako da Shot ne dolazi u obzir, Yasuni R ako uzmem sam budala, jer nije nista jaci od REVERSE-a kojega trenutno imam ,a o Nardu bi se jos dalo razmislit jer je auspuh ok...nekako mi je C16 savrsen i htio bi ga imat..i uz sve to izgleda predobro i zvuk je brutala...e sad za Tuning (preradivanje) kita...sta bi ja mogao napravit da izvucem MAX. iz njega? ovo podizanje timinga i tako te stvari ako moze neko ukratko pojasnit sta se na obicnoj gizi moze sve napravit i sta je najisplativije?
btw ekipa ovdje vozi na gizama cak i EVO i C21, tako da se nemojte cudit sto ja zelim C16 na gizu, ima i gorih
ali su im motori totalno uguseni u startu zbog (pre)otvorenog auspuh, npr. ovaj sa EVO 8, dok se razleti ja sa Reverse-om ga proletim ko beba zvecku