Općenito > Oprema
koja kaciga za Baotiana?
Nikon:
zato sta su visedjelne i pucaju ako se lipo zbombas :toothy10:
Doomsday:
Aj ti nađi šavove tih djelova kako ih ti zoveš na mojoj IXS HX 240 od cca. 700 kn, pa je onda zbobmbaj kako god oćeš i ako pukne po tim šavovima, ma ako pukne uopće, ne da ću ja kupit kacigu od 2k kn, nego od 3k kn...
A ako ne uspiješ, ne da ću te zajebavat do kraja života za brzopletost i nečitanje šta san već napisa, nego ćeš mi TI kupit novu kacigu od ne 2k kn nego 3k kn, po tvom izboru, naravno...
:laughing7:
Cruiser:
plastika, plastika, plastika. eto zasto
roby44:
nema tu neke vece razlike,jedna marka napravit ce jednako kvalitetnu kacigu i od 1k i 3k... razlika je u opremi,udobnosti itd...
Nikon:
--- Citat: Doomsday - 20 Srpanj, 2007, 16:20:32 ---Aj ti nađi šavove tih djelova kako ih ti zoveš na mojoj IXS HX 240 od cca. 700 kn, pa je onda zbobmbaj kako god oćeš i ako pukne po tim šavovima, ma ako pukne uopće, ne da ću ja kupit kacigu od 2k kn, nego od 3k kn...
A ako ne uspiješ, ne da ću te zajebavat do kraja života za brzopletost i nečitanje šta san već napisa, nego ćeš mi TI kupit novu kacigu od ne 2k kn nego 3k kn, po tvom izboru, naravno...
:laughing7:
--- Kraj citata ---
nekazen ja da nevalja lave, niti da su sve visedjelne, al ih je vecina...
uvik je bilo kaciga iste cijene a razlicite kvalitete ;) triba samo znat koju kupit a mi zato imamo tebe :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju