Tehnički kutak > Napravi sam

aprilia sr,reparacija prednjih amortizera(zamjena semeringa i ulja)

<< < (5/12) > >>

munja:

--- Citat: vjeko86 - 04 Ožujak, 2010, 19:50:29 ---tako je i meni bilo isto,dosta se vrtio ali i popustio,naravno isto kad sam ga i steza se vrtio, :happy6:
sve dok nije uhvatio do kraja,
pokušaj iz više puta,pokušaj stisnuti amortizer pa onda :happy8: ići ga odšarafljivati takvog stisnutoga

--- Kraj citata ---

probat ču sutra  hvala ti

munja:

--- Citat: munja - 04 Ožujak, 2010, 19:52:50 ---probat ču sutra  hvala ti

--- Kraj citata ---

--- Citat: vjeko86 - 04 Ožujak, 2010, 19:50:29 ---tako je i meni bilo isto,dosta se vrtio ali i popustio,naravno isto kad sam ga i steza se vrtio, :happy6:
sve dok nije uhvatio do kraja,
pokušaj iz više puta,pokušaj stisnuti amortizer pa onda :happy8: ići ga odšarafljivati takvog stisnutoga

--- Kraj citata ---

vjeko hvala ti uspio sam baš kako si mi rekao stisnuo ga oa pe izašao odmah,e sad znam da u svaki teleskop ide po 1 dcl ulja ali moje pitanje je kupio sam semeringe u lagerosu frajer mi je dao ovakav semering, ista je širina unutrašnjeg i vanjskog ruba ko na originalu ali je ovaj koji sam kupio milimetar niži kao fali mu milimetar visine, pa mi kaže tip da če pasat 99% neznam jel to istina ili ču morat kupovat originale u servisu....

mario_f15:

--- Citat: munja - 05 Ožujak, 2010, 20:55:25 ---
vjeko hvala ti uspio sam baš kako si mi rekao stisnuo ga oa pe izašao odmah,e sad znam da u svaki teleskop ide po 1 dcl ulja ali moje pitanje je kupio sam semeringe u lagerosu frajer mi je dao ovakav semering, ista je širina unutrašnjeg i vanjskog ruba ko na originalu ali je ovaj koji sam kupio milimetar niži kao fali mu milimetar visine, pa mi kaže tip da če pasat 99% neznam jel to istina ili ču morat kupovat originale u servisu....

--- Kraj citata ---
ni vjeko nije nasao original
jel ti originalni imaju neki limeni obruc u sebi...
tak da moraju i ti pasat :icon_thumright:

munja:
nadam se da je tak i da če pasat  :notworthy:

vjeko86:
ma ni moji semerinzi nisu originalni,drukčiji su,drugačije izgledaju skroz,ali moraju držati,
do sada napravio s njima 100km i nisu procurili, :toothy10:,a nadam se da i neće,a ako i procure pa mjenjat ćemo ih opet,
8dcl ulja još imam,semeringa uvijek ima,tak da to nije problem :toothy10:
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju