Tehnički kutak > Napravi sam

aprilia sr,reparacija prednjih amortizera(zamjena semeringa i ulja)

<< < (12/12)

SR:
Ja uzeo ove 30x40x7 kaze covjek da onaj metalni nece sigurno odgovarati a da ovaj bude provjereno, htio uzet oba al mi tovori da ne uzimam jer nece sigurno odgovarati, pa eto sutra ili u nedjelju je montaza pa ce mo vidjeti

SR:
A evo u kresi kaze da isto ima u toj dimenziji i cijena za par je 50kn

SR:
Eto vilice reparirane, stavljeno ulje W15 u svaku tubu 1.1dcl i skuter se vozi kao novi, ni pretvrdo niti premekano, potrebno vrijeme oko 35min po tubi bez zurbe (rastavljanje, ciscenje, zamjena semeringa, ulijevanje novoga ulja i montiranje)

Semering u lagercommercu je 30x40x7 sto je za 1mm nize od originalnoga ali sve pase i nema nikakve razlike.. inace auto kresi ima i te od 8mm, ja ih stavljao nisam iz razloga sto sam prethodno vec kupio ove 7..

Hvala svima na info za dimenzije semeringa  :icon_thumright:

sttipe:
sorry za staru temu,ali do slova mi triba tekst gori,pa mi je glupo novu temu otvarat i ovo sve kopirat...
zna li netko jel ovakav isti postupak za sredit,vile, od malaguti madisona,125,2001g?
jel njegovi tubovi imaju iste djelove i isti postupak zamjene?da li se negdi nać/zna li netko podatke, koji su njegovi semerinzi,da ih kupim prije rastavljanja?
meni još nije priša za to,jer su mi "blago balavi",a u vožnji uredni,pa ipak,volija bi znat i to sredit digod, kad bude loše vrime da u budućnosti nebi ima s tim problema,pogotovo ako je tako jednostavno...

zanima me isto, mogu li se vile syebat vozeći na manje ulja,ili ovako kad mrvu bale,po ovom sjajnom dilu gori?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju