ma peder! zvao sam ga, nije u gradu, javit ce se za 2 dana. on se naravno ne javi kako je rekao, ja zovem njega i 3 puta ili se ne javi ili odbije poziv. slijedeci dan isto tako. pogledam oglas - neaktivan. hm. mogao je bar ko covjek to objasniti a ne ovako...
uglavnom, nakon dosta razmisljanja i gledanja onog 500 i jednog novog 250 Nexus je totalno otpao. jednostavno taj tip skutera nije ono sto trazim, ono u cemu je on (navodno) bolji od mase slicnih meni zbilja treba... pa... skoro pa nikad. kao, vozi se kao motocikl. ok, ali ja kupujem maxi skuter. ono sto mi treba, a to je udobnost za mene i suputnicu, prakticnost i prostor za prtljagu - tu i nije neki.
neznam kaj ti znaci prakticnost, nebi bas rekao da je x400 nesto prakticniji ako si mislio na velicinu i lakocu probijanja/tezih_skretanja_na_niskim_brzinama itd.....
cinjenica je da nexus nema previse mjesta ispod sica, ali to se rijesi koferom, tank torbom i bisagama eventualno..... zenama tak i tak nikad dosta mjesta
kaj se tice udobnosti, vjerojatno je x400 tu bolji..... no netko je bio spomenuo kymco exciting 500.... nisam ga vozio ali sam sjedio na njemu i sic mi djeluje dosta tvrde od nexusa....
a za vozne osobine necu nis govoriti ali svi vele da nexusu nema pramca...
btw da ne mislis da je ovo neki negativan post, nije ni blizu, x400 mi je super i lijep skuter, sretno sa njim pa se valjda vidimo na kojoj voznji