Općenito > Maxiskuteri
Homerova maxi dilema (riješena, kupljen X8)
Djadjo:
to bi bio ovaj crveni iz bj :glasses9:
Nemam primjedbi na taj motor...za mjesanje ulja i goriva sam cuo tek sad pred koji dan...previše dobrih voznji sam proživio s ovim maxonjom da bih imao ista za zamjerit gileri...mogu samo reć svaka im čast
:notworthy:
Djadjo
DAMIR-RUNNER:
--- Citat: Djadjo - 24 Veljača, 2010, 17:36:45 ---to bi bio ovaj crveni iz bj :glasses9:
Nemam primjedbi na taj motor...za mjesanje ulja i goriva sam cuo tek sad pred koji dan...previše dobrih voznji sam proživio s ovim maxonjom da bih imao ista za zamjerit gileri...mogu samo reć svaka im čast
:notworthy:
Djadjo
--- Kraj citata ---
jel ga prodajes???? :dogovoreno: :tongue3: :)
vec sam lud za nexusom,popizdil bum,dvojica mi vec odustala,trazim na sve zive i nezive strane,neznam kaj da radim vise a svi udaljeni po 300km od mene :o
tak da sam lud lud lud..
Djadjo ako ga i dalje prodajes javi se odma na PP!! :icon_thumright:
Homer:
navabio sam ga :toothy9:
@DAMIR-RUNNER - ma do Bj si za manje od sat vremena :glasses2:
DAMIR-RUNNER:
nabavio?x8 400?
i?i?prvi dojmovi??? svaka cast,bas mi je drago :icon_thumright:
ma bjelovar mi je sad mila majka,ko kvart do kvarta kad vidim di su ostali :icon_biggrin:..dubrovnik,sinj,slavonski brod..psss..poludis...
Homer:
navabio Djadju da svrati ovdje! ;D
nije da me netko pita - ja baš nisam za prodaju tog Nexusa jer ne znam s kim se budem vozio ??? :-X . al čoek ima svoje probleme i planove, neke žrtve su potrebne. znam kako je to... :redface:
X8 je zakaparen! nisam ga još dovezao doma, bude slijedeći tjedan. ali to je gotova stvar :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju