Općenito > Maxiskuteri
Homerova maxi dilema (riješena, kupljen X8)
Homer:
--- Citat: eladio - 21 Veljača, 2010, 22:14:40 ---X8 400 kazes , odlicno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jelda? izguglao sam ga uzduž i poprijeko, našao sam dosta o njemu na maxi-muppetsima (zaaakon forum ;D ) i nekim australskim stranicama. prije nego sam ga vidio u oglasniku nisam uopće obraćao pažnju na taj model al nakon što sam ga i vidio odluka je pala. ima sve što treba! nasljednik Xevo ima samo redizajn plastika prednjeg kraja, satova i sica. ništa bitnoga nisu mijenjali znači za pretpostaviti je da je to sve još uvijek vrlo dobro unatoč tome što je model kao takav u godinama. 400 i.e. je dorađeni MASTER 460 motor, navodno dosta poboljšan pa iako ima 6KS manje čini mi se kao bolji izbor iz više razloga. manje vibracije i uglađeniji rad, produljeni servisi, malo manje troši, nema benzina u ulju :headbang:
kod nas su samo Xevo ozbiljnije testirali:
http://www.motorevija.com.hr/test/Piaggio_Xevo_400_test_izdrzljivosti_Gotovo_savrseno
--- Citat: DAMIR-RUNNER - 21 Veljača, 2010, 21:58:29 ---znam i njega,poznanik sa jednog foruma,za 22 000kn jel?ako je, motor je stvarno ok,ima ti servisnu,nove gume,lijepo je vozen..
--- Kraj citata ---
e, valjda je taj, nema ih puno kod nas a samo su 2 u oglasnicima. crni, 3000 ojra, iz Čakovca je. uskoro bude u Bjelovaru :)
--- Citat: DAMIR-RUNNER - 21 Veljača, 2010, 21:58:29 ---
a neke i vidio..a tog sivog iz bj ja pikiram 8) ;D :)si ga vidio?kak izgleda?
--- Kraj citata ---
taj me otpilio nejavljanjem na telefon, i oglas je postao neaktivan pa sumnjam da više prodaje. na slikama i u oglasu djeluje ok, ali ko zna :-X
eladio:
mislim da ces biti zadovoljan s ovim X8 :icon_thumright:
DAMIR-RUNNER:
--- Citat: Homer - 22 Veljača, 2010, 08:09:45 ---jelda? izguglao sam ga uzduž i poprijeko, našao sam dosta o njemu na maxi-muppetsima (zaaakon forum ;D ) i nekim australskim stranicama. prije nego sam ga vidio u oglasniku nisam uopće obraćao pažnju na taj model al nakon što sam ga i vidio odluka je pala. ima sve što treba! nasljednik Xevo ima samo redizajn plastika prednjeg kraja, satova i sica. ništa bitnoga nisu mijenjali znači za pretpostaviti je da je to sve još uvijek vrlo dobro unatoč tome što je model kao takav u godinama. 400 i.e. je dorađeni MASTER 460 motor, navodno dosta poboljšan pa iako ima 6KS manje čini mi se kao bolji izbor iz više razloga. manje vibracije i uglađeniji rad, produljeni servisi, malo manje troši, nema benzina u ulju :headbang:
kod nas su samo Xevo ozbiljnije testirali:
http://www.motorevija.com.hr/test/Piaggio_Xevo_400_test_izdrzljivosti_Gotovo_savrseno
e, valjda je taj, nema ih puno kod nas a samo su 2 u oglasnicima. crni, 3000 ojra, iz Čakovca je. uskoro bude u Bjelovaru :)
taj me otpilio nejavljanjem na telefon, i oglas je postao neaktivan pa sumnjam da više prodaje. na slikama i u oglasu djeluje ok, ali ko zna :-X
--- Kraj citata ---
je to je taj decko ima ti oko 30-tak godina,ok je odlican izbor skutera!!
a taj iz bjelovara je na putu,sad cekam da se vrati il kaj jer ovi ostali su mi predaleko,neda mi se ic do Dubrovnika :sad1: :toothy12:
Homer:
eh još samo da se strpim par dana. luuud sam već cijeli vikend, mozganje, kemijanje, guglanje :toothy3:
Damire, pa ti onda imaš 2 komada u Bj i taj u Pitomači za vidjeti. lijep jedan izlet :)
DAMIR-RUNNER:
--- Citat: Homer - 22 Veljača, 2010, 11:17:55 ---eh još samo da se strpim par dana. luuud sam već cijeli vikend, mozganje, kemijanje, guglanje :toothy3:
Damire, pa ti onda imaš 2 komada u Bj i taj u Pitomači za vidjeti. lijep jedan izlet :)
--- Kraj citata ---
tak ti je meni vec vise od 3 mjeseca ;D
kaj si videl onog zutog sa 30 000kilometri?kakav je?
e a kaj mislis ze beverlya 500?njih ima jako puno dobrih po povoljnoj cijeni...
a onaj iz pitomace,sa njim sam se raskrstil :toothy10: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju