Općenito > Propisi
odjava, registracija...
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Veljača, 2010, 01:26:15 ---a ne, nego TGB nije odjavjen, ali nije regan vec 2 mjeseca od vremena kada sam ga trebao regati... a sada moram i sfa regati, on je odjavljen i morati cu raditi sve novo i tablu i papire, jer su stari puni vec. znaci za njega ce me izaci 800 kn, zanima me kako se tretira za TGB-a, jer su tablice u mene, a nisam ga regao proc 2 mjeseca od datuma kada sam trebao... hocu li ja sada morati platiti punu cijenu od 800 kn ili cu proci ono sa 350 kn kao i obicno..
--- Kraj citata ---
Mislim da ces proci kao i prije, ali raspitaj se za slijedece:
ako osiguravas jos jedno vozilo koje je u istoj grupi vozila kao i vec osigurano, onda automatski dobivas popust na osiguranju tog vozila (ne znam tocno koliko, ali negdje 10-20%).
To vrijedi za svako slijedece vozilo kojeg osiguravas na svoje ime (mislim da cak i supruznici idu u istu kombinaciju)
kristijanSR70:
ali sta da napravim pošto nemam vise starog lista od osiguranja, jer se to može provjerit preko tablice koju sam tad imao ? jer nisam kopirao osiguranje....
3alfa3:
--- Citat: kristijanSR70 - 16 Veljača, 2010, 01:29:37 ---ali sta da napravim pošto nemam vise starog lista od osiguranja, jer se to može provjerit preko tablice koju sam tad imao ? jer nisam kopirao osiguranje....
--- Kraj citata ---
Od prijasnjeg osiguranja ne trebas imati nista - imaju oni u kompjuteru sve sto njima treba i osigurat ce ti vozilo cak i prije tehnickog. Ali prvo rijesi registraciju, a potom osiguranje
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Veljača, 2010, 01:28:08 ---Mislim da ces proci kao i prije, ali raspitaj se za slijedece:
ako osiguravas jos jedno vozilo koje je u istoj grupi vozila kao i vec osigurano, onda automatski dobivas popust na osiguranju tog vozila (ne znam tocno koliko, ali negdje 10-20%).
To vrijedi za svako slijedece vozilo kojeg osiguravas na svoje ime (mislim da cak i supruznici idu u istu kombinaciju)
--- Kraj citata ---
fora je da je tgb na bratovome imenu, a sf na mome, i sada, ne zelim prebacivat skut na njega...
ma glavno da ne placam za tgba 800 kn, jer je to stvarno previse ako uzmem u obzir da toliko moram izdvojiti za sf te troskove da ga dovedem u stanje u kojm prolazi tehnicki.
stipe:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Veljača, 2010, 01:28:08 ---Mislim da ces proci kao i prije, ali raspitaj se za slijedece:
--- Kraj citata ---
tocno, 25% dobijes...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju