Općenito > Propisi

odjava, registracija...

(1/5) > >>

perica_46:
e ovako... iam jedan problemčić i nadam se da mi neko moze pomoći. ugl, na skuteru mi je istekla registracija, proslo je vec 8-9 mjeseci da nije regan, dobio sam naravno kaznu 700 novaca (koju nisam platio) pa me zanima dali moram prvo podmirit tu kaznu da mogu regat skuter ili mogu odma??? a da fora bude veca, tablica nije kodmene nego ju je murija oduzela kad su me ufatili... znam da moram ic odjavit ali posto tablica nije kodmene, kako ce to ici i sve? ajde neko ko zna... unaprijed zavaljujem

perica_46:
a lega nemoguce da niko nezna... ae tream registrirat skuju... aeaeae

mario_f15:
gle tablica ti je vec u murij
i nemozes ju nikako dobit dok ne regas motor,dakle ides na registraciju normalno...

a to sto se tice kazne mislim da ces moci regat motor...al da ces i dalje biti duzan drzavi tih 700kn...

:binkybaby:

stipe:
ovako, ponesi 20kn takse, 1kn za zahtjev, prometnu i knjizicu, lipo otidji na MUP, reci teti da ti je policija oduzela tablicu i da zelis odjaviti... ona ce te dalje uputiti...

a ako zelis registrirati, lipo opet otidji na MUP i raspitaj se sve sto te zanima...

ovako napamet nema smisla govoriti...

kristijanSR70:
netrebas, samo odes na tehnički i tamo kod pičića di plaćaš kazes da ti je tabla na policiji i da hoćes regat skuter, ona ti onda nazove policijsku postaju i obavjesti ih da ides regat skuter i onda odes u policiju po tablicu i dalje sve normalno.... tak sam ja..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju