Općenito > Propisi
odjava, registracija...
Drnda:
meni je skut u kvaru dok jedan dio ne dobijem i nemogu ga bez njega voziti.. e fora je sto je rega istekla sredinom 12. mjeseca, a nisam vratio tablu ni regao ga.. a kaznu nisam platio.. zato me zanima kako sada...
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Veljača, 2010, 00:48:01 ---a npr, jel ako ima tablu jos na skutu , dosla je kazna, i ides ga regati 2 mjeseca iza nego sto si trebao, oce cijena rege biti 350 kn, ili puna , ono kao prvi put 800 kn.. cijene su okvirne....znaci tablu nisam vratio u murju ni platio kaznu, skut stoji 2 mjeseca nepokretan
--- Kraj citata ---
Ti zapravo govoris o bonusu na polici obaveznog osiguranja?
On ostaje ako se ne varam 3 godine nakon prestanka osiguranja, a potom nestaje i placas 100% osiguranje
kristijanSR70:
a jel mogu prenet osiguranje od 90 % sa skutera/mopeda na skuter/motocikl ?
Drnda:
a ne, nego TGB nije odjavjen, ali nije regan vec 2 mjeseca od vremena kada sam ga trebao regati... a sada moram i sfa regati, on je odjavljen i morati cu raditi sve novo i tablu i papire, jer su stari puni vec. znaci za njega ce me izaci 800 kn, zanima me kako se tretira za TGB-a, jer su tablice u mene, a nisam ga regao proc 2 mjeseca od datuma kada sam trebao... hocu li ja sada morati platiti punu cijenu od 800 kn ili cu proci ono sa 350 kn kao i obicno..
3alfa3:
--- Citat: kristijanSR70 - 16 Veljača, 2010, 01:23:44 ---a jel mogu prenet osiguranje od 90 % sa skutera/mopeda na skuter/motocikl ?
--- Kraj citata ---
Da, jer spadaju u istu skupinu vozila (mopedi i motocikli su u istoj skupini bez obzira na kubikazu).
I sam imam takav slucaj pa sam se raspitao. Prenijet cu 30% bonusa sa NRGa na Z750.
Ali da kojim slucajem imas bonus na autu, nebi ga mogao prenijeti na motor (ili moped) jer nije ista skupina vozila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju