nemam ni ja ništa protiv merca.....ti si kao i većina mojih prijatelja...."kupit ću BMW-a e46 328,a ja Audi A4 3.0 tdi" i kažu kad se nešto jeftino prodaje,ufff kao oni bi to kupili,a kad bi doso račun za servis,bubrege bi prodavali jer nemaju para....auta ili motori koji su skuplji i zahtijevniji za održavanje kupuju ljudi koji su dobro potkovani financijski....a odi ima dikana u čijim je turbo autima radilica probila blok,motoru blokala zadnja rota pa se polomio ko'
pi#ka itd...zašto?zato sto se htio kurcit jebenom autom/motorom a održavanje ko' je#e....ne ide to tako....
da ne bude OT,ditech je jako ekonomican motor dok se ne pokvari,kasnije vam ni ušteda na gorivu nije dovoljna za popravak
gledaj ovo sa mercom je bila sprdnja, nemozes procjeniti covijeka nakon jedne izjave....kao prvo imam ditecha i kazem ti iz osobnog iskustva da je puno ekonomicniji i isplativiji od karb-a, manje trosi i benzina i ulja, ostali potrosni materijali cijene se krecu vise manje isto a sto se tice kvarova, naravno ditech nije za stunt.....prijatelj je rasturio ditecha za 3mj, to je najmanji problem.....moj ditech je 2003 i od tad nikakve kvarovi na masini, kupio sam ga slupanog tako da mi hladnjak procurio nedavno i tako neke stvari ali i dalje je u voznom stanju temp mu se digne ali normalno radi i tako vec 2g....svaka roba ima svog kupca.....a sto se tice auta, danas je normala da kad dobis prvu placu dignes kredit i kupis 10g star bmw, kako bi macke lajale kad prolazis (hvala bogu nerazlikuju onaj bmw iz 97 i 2007, samo da je znakic "bmw"
).....a kad dode racun iz servisa jebes sve po spisku.....nisam takav malogradanin da moram vozit marku itd itd gledam sve ukupno dizajn, vozne osobine, prakticnost itd pa makar to bio hyundai ili neka deseta marka.....