Tehnički kutak > Tuning skutera

RoXX project...

<< < (3/8) > >>

aprilija top:
potpis speed

ForRace3:
Istina, ali ja sam zaboravio na Polinija skroz..
Polini mi je ipak br. 1..jer kako kazu svi talijani u trgovinama...."Malossi se vise prodaje zbog reklame, ali ko zna sta je kvalitetno uzima Polini"..i to je stvarno istina..svi uzimaju npr. Multivar i onda neko ko je novi i udje u svijet tuninga svi mu govore da kupi multivar i tako dalje..

da se vratim na temu, od polinija...

POLINI EVO 3 (kit)
POLINI EVO 8 (auspuh)
POLINI EVO SPEEDBELL
POLINI SUPERSPEED
POLINI PRIMAR
POLINI SEKUNDAR
POLINI KEVLAR
POLINI REMENICA
DELLORTO 21
POLINI FILTER
POLINI STRUJA

to je po meni brutalan setup, naravno sto se tice Polinija ;)

XSH_tuned_MHR:
po meni je totalno glupo kupit sve od jedne firme, bolje uzet ono najbolje od svake slozit masinu, potrosis dosta manje love

ForRace3:
Ima i tu istine, ali sta ces kad Polini ima daleko najbolju zavrsnu obradu

ZUPCANICI su im najbolji, znaci primar i sekundar od njih...filter od njih, auspuh od njih (dosta kvalitetan) i kit (takodjer dosta kvalitetan) e sad za prijenos neznam...mozda bi ja cak uzeo s6 torque control jer je najbolji al sve ovisi...

BoLT3K:

--- Citat: ForRace3 - 12 Veljača, 2010, 21:02:13 ---Istina, ali ja sam zaboravio na Polinija skroz..
Polini mi je ipak br. 1..jer kako kazu svi talijani u trgovinama...."Malossi se vise prodaje zbog reklame, ali ko zna sta je kvalitetno uzima Polini"..i to je stvarno istina..svi uzimaju npr. Multivar i onda neko ko je novi i udje u svijet tuninga svi mu govore da kupi multivar i tako dalje..

da se vratim na temu, od polinija...

POLINI EVO 3 (kit)
POLINI EVO 8 (auspuh)
POLINI EVO SPEEDBELL
POLINI SUPERSPEED
POLINI PRIMAR
POLINI SEKUNDAR
POLINI KEVLAR
POLINI REMENICA
DELLORTO 21
POLINI FILTER
POLINI STRUJA

to je po meni brutalan setup, naravno sto se tice Polinija ;)

--- Kraj citata ---
I na to bi stavio 21 karbic ?  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju