Tehnički kutak > Tuning skutera
RoXX project...
Crazy Kuree:
--- Citat: ForRace3 - 12 Veljača, 2010, 17:02:06 ---Da, istina....to nikako nemoze bit skuter za svakodnevnu voznju jer za to su obicniji kitevi....Iskreno, moj jeben setup na Aeroxu (OD malossija) bi io:
MHR REPLICA (tuned)
RADILICU uzmes od neke konkurencije, za 130-ak € a jaka kao EVO ili TEAM2.
MHR OVERRANGE 2005
MALOSSI DELTA
MALOSSI WING BELL
MALOSSI PRIMAR
MALOSSI SEKUNDAR
YASUNI C21, ROOST (onaj najobičniji model)
MALOSSI E14
DELLORTO PHBG 21
i eventualno struja...to ja mislim, jer TEAM 2 kosta previse a traje prekratko, tj. ne samo on tako je i kod Manstona i Eva ;) Pa ti kale_malossi razmisli...
--- Kraj citata ---
dobar setup, samo što umjesto mhr replica, MHR cilindar, replica to nebi dugo držala nije taj napor za dvije karike.....
idealan setup bi bio:
Metrakit Sp2
Yasuni C21
MHR Innenrotor
MHR Overrange
MHR radilica
Malossi Delta Clutch
Malossi Wing Bell
Malossi 16% Getriebe
Stage6 vforce usis
prirubnica pod 45
mikuni tm 24
To sve je oko 18 ks na zadnjem točku, ali jedna od najtrajniji opcija u toj kategoriji tunniga. Ako to misliš na jetforce stavljat zaborav, trebo bi ti drugi blok
DvdAerox:
Ma to bi na aeroxa stavljao..
@kale ako ides za high end, onda radje uzmi evolutiona, em kosta manje, em nemoras brusit blok da bi cilindar stao unutra, a da ne pricamo o radilici koja je skupa ko sam vrag :)
XSH_tuned_MHR:
svaki kit se moze vozit na cesti, pogotovo kod nas, npr talijani masovno ljudi voze eva i mhr -a , u dobar servis i redovnu kontrolu ce svaki dozivit minimum 4000 km tj. potrosit ce dva klipa..i par karika..ja sam tpr-a vozia po gradu 7000km na 22 karb i shotu i neko vrijeme na roostu, ugl. jednom novi klip i dvi karike u to vrijeme nikad problema..
aprilija top:
stari moj vozil sam se 3soma s ewo i sve se razjebe kamoli 4 soma stoga da ga nisma stalno gazil ko na trkama cestovna voznja
speed:
stari aj ti prvo kupi roxa pa onda polako u tuning,ne na high end,bvz ulupan novac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju