Za sve VIP korisnike...
Danas sam puknuo vise kolika je razlika u cijenama izmedu VIPa i TELE 2 pa sam odlucio prebacit svoj broj u tele mrezu (Em ostane ISTI broj dakle samo se mreza mijenja Em dobijes 300 kn na racunu tj. svaki mjesec po 25 kn ako prenesete broj)
Za prijenos broja potreban je PUK,posto ga nisam imao zvao sam VIP sluzbu...i odjednom pita mene Čiko Šanker Operater jesam li siguran da zelim prijenos na TELE2...Rekoh jesam gazda, puno mi se vise isplati i zelim to definitivno....Nakon ne znam koliko pitanja jesam li ja SIGURAN, ponudi on meni sljedece,pazi pajkane pametne
Veli on Dobit ces svaki mjesec 40 kuna na racunu (i tako 12 mjeseci sljedecih) bez ikakve naknade,uplacivanja,koliko god bonova trosim/ne trosim...dakle njihova odjednom kvazi dobra volja
ILITI, tako sacuvaju korisnike da ne pobegnu pa sam ja i pristao na to,jbga 40 kn mjesecno nije lose tako (imam ja i tele 2 broj jos pa me zaboli hehe)...Trazio sam na njihovoj stranici i zanimljivo je da nigdje ne pise to sto su oni meni ponudili, dakle nije to neka tarifa ili nesto slicno...2 minute nakon razgovora STIGLO 40 kn na racun....evo tako da znate,zovite i jebite ih da cete se prebacit u drugu mrezu (tj trazite PUK svoje kartice jer vam treba za prelazak u TELE ) i fino zaradite...nadam se da sam nekog razveselio,navali narode