Općenito > Propisi

kasko pitanje?!

<< < (3/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: sven_vx - 10 Veljača, 2010, 16:28:20 ---znaci zanima me sljedece..

posto sam imao sudar sa autom,ne mojom krivicom tako da ce kasko sve naplatit..

--- Kraj citata ---

Kakve veze kasko ima sa naplatom stete koju nisi ti izazvao?
Za to sluzi polica obaveznog osiguranja onog koji je kriv za sudar

cosa_wp:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Veljača, 2010, 18:22:44 ---Kakve veze kasko ima sa naplatom stete koju nisi ti izazvao?
Za to sluzi polica obaveznog osiguranja onog koji je kriv za sudar

--- Kraj citata ---

da zaboravio ja vise sta sam procito zar nebi to tebi trebalo platiti osiguranje od tog lika sto je kriv za sudar!!!!!

ali opet je ista situacija samo ti servis salje njegovoj osiguravajucoj kuci racun a mozda i imaju istu osiguravajucu kucu tako da je to isti k....!!!!!!

steeef:
pošto radim u osiguranju da velim koju riječ..

šteta ti se bude sanirala kak ti je alfa rekel,sa police vozača koi je izazval prometnu..

drua stvar,ti i serviser morete reć kaj kome oćete,osiguranje ima svog procjenitelja koi radi izvid štete kod prijave štete i kasnije u servisu,slika sve oštećene djelove i isti se saniraju..neki se popravljaju,vare plastike i lakiraju kaj god se da,ipak je recesija...
a kaj se stavlja novo gleda se po modelu auta godini i opremi i tvornički djelovi se ugrađuju tak da nema šanse nikakve da izvedeš ovo kaj si mislil..

isti postupak je i za kasko i za osnovno osiguranje..

mario_f15:

--- Citat: stefek - 11 Veljača, 2010, 02:06:54 ---pošto radim u osiguranju da velim koju riječ..

šteta ti se bude sanirala kak ti je alfa rekel,sa police vozača koi je izazval prometnu..

drua stvar,ti i serviser morete reć kaj kome oćete,osiguranje ima svog procjenitelja koi radi izvid štete kod prijave štete i kasnije u servisu,slika sve oštećene djelove i isti se saniraju..neki se popravljaju,vare plastike i lakiraju kaj god se da,ipak je recesija...
a kaj se stavlja novo gleda se po modelu auta godini i opremi i tvornički djelovi se ugrađuju tak da nema šanse nikakve da izvedeš ovo kaj si mislil..

--- Kraj citata ---
znaci sven nista
a bas bi mu dobro stajali ti farovi i branik... :toothy12: :toothy12:

cosa_wp:

--- Citat: stefek - 11 Veljača, 2010, 02:06:54 ---pošto radim u osiguranju da velim koju riječ..

--- Kraj citata ---

kao što već rekoh!!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju