Ostalo > Motocikli

yamaha xt125 vs derbi senda baja 125 ccm.oba 4t

<< < (2/3) > >>

istipa622:

--- Citat: spyke#1 - 09 Veljača, 2010, 18:35:38 ---...radijalna pumpa, radijalni prihvat čeljusti, veci disk, puno bolji ovjes...

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
nemožeš se ni sjetit svih prednosti :toothy12:

pixa.93:
da novi ide obavezno a ak bi uspjeo nac ovog ktma polovni bi iso jer je novi preskup.taj ktm je zvjer ja to znam ali je dosta skup.

ja isto vise vucem na derbia.yamaha ct 125 je svakidasnja a ovaj derbi nije tolko isfuran

Bokygs:
Ja sam jedno vrijeme mislio uzimat nekoga 125 Supermota i mogu rec da je moj izbor po svemu bio Tomos...ista masina ko XT(još ima bolje kočnice,ovjes,ljepši je...makar meni),a manje kosta  :headbang:
Ima u nekim trgovinama jos modela starijih godišta. po 25-26000kn,ali CUP verzija(sa akrapovicem,sirim gumama,vecim prednjim diskom i sl.) :icon_thumright:

pixa.93:
nekak mi je taj tomos.neznam.nepase mi .ovaj derbi mi jako sjeda ljepo
a ovaj ktm je gad na cesti al kosta huhhuhuhuh

istipa622:

--- Citat: Bokygs - 09 Veljača, 2010, 19:17:41 ---Ja sam jedno vrijeme mislio uzimat nekoga 125 Supermota i mogu rec da je moj izbor po svemu bio Tomos...ista masina ko XT(još ima bolje kočnice,ovjes,ljepši je...makar meni),a manje kosta  :headbang:
Ima u nekim trgovinama jos modela starijih godišta. po 25-26000kn,ali CUP verzija(sa akrapovicem,sirim gumama,vecim prednjim diskom i sl.) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

i BREMBO kočnicama   :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju