Ostalo > Motocikli

yamaha xt125 vs derbi senda baja 125 ccm.oba 4t

<< < (3/3)

dino-vk:

--- Citat: istipa622 - 09 Veljača, 2010, 18:10:23 ---joj sta nevolim ovakove komentare od ljudi koji neznaju ništa o nekim stvarima a prave se pametni ...
Tomos sm 125 f je sve samo ne tomos iz 85-e godine...jer mašina je ista kao i na xt-u i ybr-u,cak i pise na deklu yamaha,vilice mazrocchi USD,na vodilicama za lanac pise KTM (mogu i sliku stavit ako treba).

--- Kraj citata ---
A na svu srecu MASINA je ja xt-u malo jaca komponenta toga motora,da su napravili cvaju,to bi bilo to..kao sto ktm ima exc 2t,tako su i oni mogli imati wr 2t..jednostavno...nepravim se pametan jer pricam sta je,jer sam imao exc 125..samo tolko...

Sauron:
taj tomos po meni nema ni T od tomosa...motor je pravi SM,mašina i ovjes odličan,tomos mu samo piše na kosturu i u papirima,ostalo je sve napravljeno od skoro najjkvalitetnijih dijelova :icon_thumright:
ne biš ga uzeo jer kao piše tomos,sramota ovo ono...ako tako gledaš motor da ti je marka i da svi vide kako voziš neku "apriliu" onda si zaqrac... :happy8:
ja ga ne bi uzeo jer ima 2 takta previše :toothy9: ali opet sa akrapom je prejeben i baš zato je zakon da ljudi vide brutalnog tomosa sa akrapovićem i slično :icon_thumright:
@pixa-kompa kupi si cvajota nekog i izdivljaj se  :novine: ja bi ti preporučio derbia mulhacen 125,vodenjak,15ks,ide prejebeno motor za 4t jedino sad ovisi o tebi ako ti se sviđa...

pixa.93:
da al meni treba za svakodnevnu upotrijebu nekad i do skole 30 kn tamo 30 km nazad dok ce bit ljepo a 4t su puno vise izdrzljiviji i manje se trose

Sauron:

--- Citat: pixa.93 - 09 Veljača, 2010, 21:14:46 ---da al meni treba za svakodnevnu upotrijebu nekad i do skole 30 kn tamo 30 km nazad dok ce bit ljepo a 4t su puno vise izdrzljiviji i manje se trose

--- Kraj citata ---
kompa moj nsr je ima 38,000km napravljenih i istu tvorničku radilicu unutra pa se ti misli...kad se motor pazi i mazi trajat će ohoho :icon_thumright:
vozio sam ga u istru kod none 40km od rijeke svaki vikend,znači tamo i nazad 80km + škola i sve,ja i taj sa derbijem išli od rijeke do labina i nazad,bez beda,ni jedan dan mi nije negdje stao ili slično...mislim nije stala jer je to honda jbg zna se xD :toothy12: ali sam je pazio koliko god sam mogo,nikad preko 10,500 okretaja vrtio,zagrijavana i slično...
4t će ti postat slab nakon nekog vremena....nsr-a recimo prije ventila možeš 90km/h vozit na 6,500 okretaja i laganini,potrošnja 3.5l kad ga tako voziš a kad ga stišćeš do jaja onda 6l i to uopće nije puno jer motor ima snage,baciš nižu,preko ventila i prođeš auto bez beda dok ćeš se ti vuć sa xt-om ili tim derbijem...
uzmi si onda cbr-a 125 makar,jebeš šta ima malu gumu iza ali isto vodenjak,15ks,ide ko taj derbi mulhacen samo veća krajnja,lako nabaciš poslje širu gumu iza... :icon_thumright:
dobar cvajo enduro ti je honda crm ali su rijetke i ako nađeš drži ogromnu cijenu,ista mašina ko nsr samo ima kurblu,odličan motor,ja sam ga mislio uzet ali nisam imo toliko para,yamahe dt su povoljnije i više ih ima :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju