Ostalo > Motocikli

yamaha xt125 vs derbi senda baja 125 ccm.oba 4t

(1/3) > >>

pixa.93:
krenulo se  uautoskolu pa bi trebalo nekakva kolica nabavit

nakon dugo svadanja s starim i prepiranja  izbor se suzio na ova dva motora
oba su 4t zrakom hladena

trebalo bi izabrat sad u toplije dane nest kuc dopeljat
ciljam na oba dva nova

mi mozete rec koji bi po   vasem misljenju bio bolji,kvalitetniji i tako to
meni je derbi nekak malo ljepsi

istipa622:
Tomos sm 125 f  :icon_tongue:

Neznam zašto svi jure za tim  xt 125...po meni je to toliko izfurano da uopce nije fora imat ga(ista stvar ko i sa runnerom :toothy12:).
Pa daj budi malo drugačiji...recimo tomos je meni ljepši od xt-a,višlji,izgleda kao pravi SM motor,jedno šta mu je mana je siromašna tabla (ima smo km/h,lampica za zmigavce,dugo svjetlo i neutral).

Ali ko si zapeo baš između ova dva,Derbi definitivno!
Nego jel uzimaš novo ili?

dino-vk:
Jure za yamahom jer je to yamaha i to opravdava cijenu  i sve...a tomos nece jer je to ipak samo tomos..ono sta vozis???-Tomosa (a35,apn-a,...itd)..kuzis??a derby isto nije los motorić...po meni ako trazis neki enduro/cestovni sm,trazi ktm exc 125..sigurno neces pogrijesiti..

istipa622:

--- Citat: dino-vk - 09 Veljača, 2010, 17:59:19 ---Jure za yamahom jer je to yamaha i to opravdava cijenu  i sve...a tomos nece jer je to ipak samo tomos..ono sta vozis???-Tomosa (a35,apn-a,...itd)..kuzis??a derby isto nije los motorić...po meni ako trazis neki enduro/cestovni sm,trazi ktm exc 125..sigurno neces pogrijesiti..

--- Kraj citata ---

joj sta nevolim ovakove komentare od ljudi koji neznaju ništa o nekim stvarima a prave se pametni ...
Tomos sm 125 f je sve samo ne tomos iz 85-e godine...jer mašina je ista kao i na xt-u i ybr-u,cak i pise na deklu yamaha,vilice mazrocchi USD,na vodilicama za lanac pise KTM (mogu i sliku stavit ako treba).

spyke#1:

--- Citat: istipa622 - 09 Veljača, 2010, 18:10:23 ---joj sta nevolim ovakove komentare od ljudi koji neznaju ništa o nekim stvarima a prave se pametni ...
Tomos sm 125 f je sve samo ne tomos iz 85-e godine...jer mašina je ista kao i na xt-u i ybr-u,cak i pise na deklu yamaha,vilice mazrocchi USD,na vodilicama za lanac pise KTM (mogu i sliku stavit ako treba).

--- Kraj citata ---
...radijalna pumpa, radijalni prihvat čeljusti, veci disk, puno bolji ovjes...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju