Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (19/117) > >>

benelli:

--- Citat: Ive_MHR - 22 Veljača, 2010, 17:29:24 ---usisvaci

--- Kraj citata ---
nego reci ti meni ive ku čete vi puležani poj u rijeku na meeting pa da se najdemo negdje da gremo svi zajedno i bilo bi dobro kad gremo doma da pasamo u labain na AKRAPOVIČ OFF ROAD WEEKEND No.7 mislin mi cemo sigurno i poj u riku i za nazad u labim malo gledat te trke

Sauron:

--- Citat: zL!Ko - 23 Veljača, 2010, 19:51:06 ---ča vi mislite, je ovo fejk:
Za šalo skočil pred avtobus :angry7:

http://www.zurnal24.si/avtosvet/video-avtobus-lyon-157628

ja neznan :)

--- Kraj citata ---
a daj jbt baš je fejk vidiš na kilometar...ča si pijan ili ? XD :laughing7:

zL!Ko:

--- Citat: benelli - 23 Veljača, 2010, 21:50:44 ---hahaha niste culi onda buzećane kako pricaju ahahahahahda nije slucajno šišmiš :toothy3:

--- Kraj citata ---

a ne ne:) pol tića+pol miša+pol tića+pol miša= 1miš i 1tić  :toothy10: :toothy10:

--- Citat: Sauron - 23 Veljača, 2010, 22:05:31 ---a daj jbt baš je fejk vidiš na kilometar...ča si pijan ili ? XD :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma bio mi je krov od basa malo sumnjiv al nekuzin ja bas to x)

benelli:

--- Citat: zL!Ko - 23 Veljača, 2010, 22:16:30 ---a ne ne:) pol tića+pol miša+pol tića+pol miša= 1miš i 1tić  :toothy10: :toothy10:

Ma bio mi je krov od basa malo sumnjiv al nekuzin ja bas to x)

--- Kraj citata ---
hahahaha li video nbaš ono kao da igram san andreas kad se bus prevrnuo

Ive_MHR:

--- Citat: benelli - 23 Veljača, 2010, 21:58:11 ---nego reci ti meni ive ku čete vi puležani poj u rijeku na meeting pa da se najdemo negdje da gremo svi zajedno i bilo bi dobro kad gremo doma da pasamo u labain na AKRAPOVIČ OFF ROAD WEEKEND No.7 mislin mi cemo sigurno i poj u riku i za nazad u labim malo gledat te trke

--- Kraj citata ---

to se do petka nece sa ovim znat vjeruj mi :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju