Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
Sauron:
--- Citat: zL!Ko - 23 Veljača, 2010, 14:39:41 ---Ne ;D. Ajmo tko zna sta je pol tića pol miša pol tića pol miša Xd?
trutineti
--- Kraj citata ---
a lol xD ovo je neka hardcore domaća špreha,ko i peškafondo i taj đir xD :toothy12:
najjači su mi lobinjoni,ma ca ma ca,vero da je,san se zmoci ko mocak,san popi pasareto,kad sam jednog tipa pitao za astru,kaže da je turbo dizel,ja pitam šta 1.7 a on ne dvo dvo tdi hahahah ja sam gotov bio xD :laughing6: :laughing9: :laughing9:
pogledajte subotu
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14317
o sole mio :kisobran: :kisobran: :zubo:
zL!Ko:
a pa peškafondo svi znaju ča je. e a stvarno labinjane ja nis ne razumijn. Dodem na utrku i pitam di je start ovaj mi nes kaze i zgubin se i k**ra* zakasnin na start.
A valjda ce aladin pogodit ovaj put, da se prvozin nakon 2 tjedna
Sauron:
--- Citat: zL!Ko - 23 Veljača, 2010, 15:21:10 --- a pa peškafondo svi znaju ča je. e a stvarno labinjane ja nis ne razumijn. Dodem na utrku i pitam di je start ovaj mi nes kaze i zgubin se i k**ra* zakasnin na start.
A valjda ce aladin pogodit ovaj put, da se prvozin nakon 2 tjedna
--- Kraj citata ---
aaaahhahahhahah :rofll: :rofll:
jesu likovi,baš su smješni,išo je i moj frend gledat r1 dole pa ga pita za cijenu a ovaj mu kaže 5 miljari,ovaj ga gleda wtf ? XD :laughing9: :toothy12:
da i ja bi se volio pošteno provozat,zadnji put sam se vozio 12.02 onako malo duža relacija i to je to...
ma aladin zna srat ali općenito kiša mora stat,nemože 2tj zaredom padat,stat će 100%,još neka se cesta ljepo osuši i gas :)
zL!Ko:
ča vi mislite, je ovo fejk:
Za šalo skočil pred avtobus :angry7:
http://www.zurnal24.si/avtosvet/video-avtobus-lyon-157628
ja neznan :)
benelli:
hahaha niste culi onda buzećane kako pricaju ahahahahah
--- Citat: zL!Ko - 23 Veljača, 2010, 14:39:41 ---Ne ;D. Ajmo tko zna sta je pol tića pol miša pol tića pol miša Xd?
trutineti
--- Kraj citata ---
da nije slucajno šišmiš :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju