Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (106/117) > >>

Reponja:
Na Viraga i mislim, prethodni vlasnik ga baš i nije održavao pa ja moram mijenjati žice od struje, redom, kako odlaze.
Oko osigurača su dotrajale, pa sam to mijenjao, izoliravao i zasada sve radi.. Neznam šta i kada će sljedeće riknuti,
a kako mi je ovo prvi motor, nemam baš neko znanje za popraviti ga na licu mjesta... Ma vidjeti ću kako će se ponašati..
Dolazim s Viragom, skuter još uvijek imam, koristim ga za odlazak na posao..

Loris Ri:

--- Citat: Reponja - 10 Ožujak, 2012, 18:14:51 ---Na Viraga i mislim, prethodni vlasnik ga baš i nije održavao pa ja moram mijenjati žice od struje, redom, kako odlaze.
Oko osigurača su dotrajale, pa sam to mijenjao, izoliravao i zasada sve radi.. Neznam šta i kada će sljedeće riknuti,
a kako mi je ovo prvi motor, nemam baš neko znanje za popraviti ga na licu mjesta... Ma vidjeti ću kako će se ponašati..
Dolazim s Viragom, skuter još uvijek imam, koristim ga za odlazak na posao..

--- Kraj citata ---
aha ja sam mislio da govoris za stalkera...iskombinirat cemo nes ako stane...

--- Citat: IvanRox - 10 Ožujak, 2012, 17:56:49 ---šta nisu trke sutra na grobniku ?

--- Kraj citata ---
nezz za sutra...
http://www.motori.hr/pic2/tn/4646LetakA5.jpg

Reponja:
Stalkera bi bilo lijepo imati, ali 1 Rally skuter mi je dosta  :toothy11:

Niš, vidimo se kroz 2 sata, odoh sada ća, imam jednu cugu za obaviti prije toga

Reponja:
@ Loris Ri
Kako je sinoć prošao put do Brseča? Svi čitavi? Nas par nije išlo, dvoje nisu baš dobro stajali sa gorivom,
morali smo se vratiti do benziske u Opatiji (ova u Lovranu je bila zatvorena), pa skoknuli na cugu i tutanj
u grad. Ja sam imao dogovor od ranije, pa nisam mogao do Brseča, nebi stigao nazad na vrijeme...

hard_enduro:
ja sam bio doso do arcija....meni je jucer skut sluzio da ne pjesacim od bocarije  do kafica xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju