Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
Loris Ri:
--- Citat: vanjossi - 10 Ožujak, 2012, 16:17:51 ---ajde kad se nađete veceras probajte se dog za neki meet po danu došo bi ja sa espeom, mozda mi se i pajo pridruži :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sljedeci vikend vjerovatno idemo do grobnika,gledat neke trkice.... :P
Reponja:
Kako zasada stoji, dolazim, ali ne garantiram da ću raditi điradu s vama, čisto bi došao da mogu povezati lica s nick-ovima.
Sredio sam struju i napunio aku, zasada sve radi kako treba ali još uvijek ne želim riskirati da mi se ugasi i ne upali npr iznad Ike..
Nije to skuter koji naguram u gepek i doteglim do mehaničara.. A što je najbolje, skuter mi je riknul samo jednom u 6 godina..
Je postoji neki plan za izlazak nakon te đirade ili svak na svoju stranu (kao kad smo išli u Crikvu)?
Loris Ri:
--- Citat: Reponja - 10 Ožujak, 2012, 17:45:51 ---Kako zasada stoji, dolazim, ali ne garantiram da ću raditi điradu s vama, čisto bi došao da mogu povezati lica s nick-ovima.
Sredio sam struju i napunio aku, zasada sve radi kako treba ali još uvijek ne želim riskirati da mi se ugasi i ne upali npr iznad Ike..
Nije to skuter koji naguram u gepek i doteglim do mehaničara.. A što je najbolje, skuter mi je riknul samo jednom u 6 godina..
Je postoji neki plan za izlazak nakon te đirade ili svak na svoju stranu (kao kad smo išli u Crikvu)?
--- Kraj citata ---
sta je sa strujom??
pa ako stane,bit ce nas dosta solo na motoru,ukrcas se i idemo dalje...i mogo bi ti ja sa starim doc sa kombijem po motor,al tek u ponedjeljak...
nezz dal ce bit sta poslje,al mi je bilo glupo u crikvi,jer i kad smo dosli tamo nas je bilo posvuda i za nazad nas je bilo posvuda...a dog cemo se nesto...
ovaj put cu se ja nakrcat alatom,na proslom djiru mi je vodena otisla,mislio sam da sam samo osto bez vode a nisam mogo provjerit jer nisam imo ni jednu je*enu kacavidu...
a ti uzmi kleme pa cemo te spajat na moj motor... :icon_biggrin:
Loris Ri:
cek pa sta nemas ti i viraga??
IvanRox:
šta nisu trke sutra na grobniku ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju