Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (10/117) > >>

Sauron:

--- Citat: SPecial - 12 Veljača, 2010, 00:30:39 ---Sjecas li se kada ti se na Delti sledila ruka?
Hahahahahhaha.
Frend i ja smos e sutra dan cijeli dan parali prisjecajuci se toga.
Sa casicom.

--- Kraj citata ---
a daj ne seri aaaahhhahahahah xDD :toothy12: :toothy12:
stipe i onaj ilenko ili kako već je tako ? hahahah xD :laughing7:
a onda ćemo se kod crkve nać,ić će i dino valjda,veky,brky,šime,goce,čiko,borna,kiko...dosta će nas bit :icon_thumright:

SPecial:
Ne znam hocu li doci do Crkve jer ne znam dosta njih od tamo pša mi je glupo banut pred ljude.
Tako je,ja sam.

Sauron:

--- Citat: SPecial - 12 Veljača, 2010, 00:37:36 ---Ne znam hocu li doci do Crkve jer ne znam dosta njih od tamo pša mi je glupo banut pred ljude.
Tako je,ja sam.

--- Kraj citata ---
dobro pa bio si onu večer sa fiesta tuningom xD :toothy12: ali zakon je ekipa,nemaš beda... :icon_thumright:
dino mi je reko da mu neki frend traži skutera i kaže dino da ga nije vidio već dosta vremena,prošlo 2 mj. od toga,ja mislim da je to neki tvoj frend isto,uglavnom ti si vidio mog fox-a kod crkve,sve je super stanje i ako bi uzeo dam ga za 4200kn,hitno mi je pa ga pitaj molim te tj. ako neznaš tog tipa na koga mislim onda nekog drugog pitaj ako je traži kakav motor ili slično,ajd pliz,hvala  :occasion14:
btw si kupio motul ulje lol xD pijani tamo pričali o uljima i pi*darijama hahha xD :toothy3: :toothy3:

vanjossi:
jao ive... zajedno sa tipom te treba gurnut u more!

benelli:

--- Citat: zL!Ko - 11 Veljača, 2010, 23:07:58 ---ma dices na platak. najskuplja karta u ovom dijelu svijeta za jednu stazu na kojoj je uvijek guzva a zicara ajme majko brzine. Meni su  platak i bjelolasica tu negdje po udaljenosti pa uvijek idem na bjelolasicu ili celimbasu.

--- Kraj citata ---
a jbg pao je dogovor pa idemo,sada trenutno rade pa valjda ce i sutra,jer jucer i prekjucer je bilo zaprto

nadam se da su ljudima puno draze maskare pa valjda nece bit guzve :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju