Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (9/117) > >>

SPecial:

@SPecial
ne nikad mi se to nije sviđalo...iskreno ne bi volio imat neku veću od 125cc,osim nove r1 jer je to brutala od motora kakve nema ali ne volim te motore,enduro/sm/cross je meni draže :icon_thumright:
[/quote]

Pa mogli bi z motorinima va Pulu,ao bi tako sal?
A nisi li imal neku sportivicu?

Sauron:

--- Citat: SPecial - 12 Veljača, 2010, 00:09:35 ---Pa mogli bi z motorinima va Pulu,ao bi tako sal?
A nisi li imal neku sportivicu?

--- Kraj citata ---
imel san 2 nsr-a i prodal san ih da si moren platit vozački za auto,ostalo mi neš siće i kupil fox-a da iman za po grade ovako...do pule z oven mlincun za kafe ne bin šal,kad buden zel motor za 15-tak dan onda ćemo videt pa ćemo poć jedan dan
ne samo da san spor nego mi je i tlaka,vozit recimo od Rijeke do Pule 105km samo gas držat...to mi je tlaka,popizdin,jebeš sve zavoje kad mene to ni gušt,manualni mjenjač mi je zakon stvar...

SPecial:
Znan da si imel taj sti,ma dva nisan znal.
Pa nisan ni racunal na 50ccma do Pule iako nije neizvedivo.
Vidimo se kod Crkve pa se dogovorimo.

Sauron:

--- Citat: SPecial - 12 Veljača, 2010, 00:20:52 ---Znan da si imel taj sti,ma dva nisan znal.
Pa nisan ni racunal na 50ccma do Pule iako nije neizvedivo.
Vidimo se kod Crkve pa se dogovorimo.

--- Kraj citata ---
lol šta si ti sa zameta ili otkud ? koju školu ideš ? kako se zoveš ? :icon_scratch:
imo sam 99. i 01. godište nsr-ke,sad sam je prodo šimetu šta je imo aeroxa onog crveno/crnog :icon_thumright:

SPecial:
Sjecas li se kada ti se na Delti sledila ruka?
Hahahahahhaha.
Frend i ja smos e sutra dan cijeli dan parali prisjecajuci se toga.
Sa casicom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju