Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
a po meni precjenjen jbt pa taj motor ima 17 godina :angry7:
Sauron:
cijena je malo visoka ali meni godine ne igraju ulogu,čuj registriran do 9 mjeseca,generalna,gume gore,fora izgleda,treba vidjet i probat,spustiš mu lako na 7000kn a ovisi možda i manje :icon_thumright: kažeš mu da ćeš mu dat 900eura,dolaziš odma po nju i oće neće...ako mu je hitno će ti ju dat za 100eura manje :icon_thumleft:
ja bi radije uzeo neki motor,neš tipa te yamahe dt,možeš vozit offroad a i po cesti,možeš po stepenicama,ma di oćeš xD :toothy12:
benelli:
--- Citat: Sauron - 08 Ožujak, 2010, 21:51:37 ---cijena je malo visoka ali meni godine ne igraju ulogu,čuj registriran do 9 mjeseca,generalna,gume gore,fora izgleda,treba vidjet i probat,spustiš mu lako na 7000kn a ovisi možda i manje :icon_thumright: kažeš mu da ćeš mu dat 900eura,dolaziš odma po nju i oće neće...ako mu je hitno će ti ju dat za 100eura manje :icon_thumleft:
ja bi radije uzeo neki motor,neš tipa te yamahe dt,možeš vozit offroad a i po cesti,možeš po stepenicama,ma di oćeš xD :toothy12:
--- Kraj citata ---
pad to imas pravo dt je zakon nije da ide nešto bolesno kao neki full cros dobro i ima manje snage ali opet ima ventil ide solidno ali barem traje
pa ja sam dao ca dt-a samo zato jer sam imao priliku mjenjat ga za vx-a uz jako malu nadoplatu tak oda mi se isplatilo al iza ic u skolu bolje mi je malo vx jer imam di stavit kacigu i to ispod sica
cuj ako mislis kupit neki enduro da mozes ici malo i po šumi onda ti nikako ne preporucujem ccrm-a jer je on dosta težak puno je teži od dt-a a ako misliš samo za po cesti onda dobro
SPecial:
aaaaaaaa zaljubio sam se, majkemi aa.
cek znaci od onog prvog linka onaj dt, se sa drugim maskama moze ovog napravit? ako da, 100% na ljeto uzimam, zajebi vxa
[/quote]
A da vidis sta je lik napravio od KTMa.
Daj Hrvoje ako imas postaj sliku onog KTMa od Mudrog.
Sauron:
misliš na ovog ktm-a ? :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju