Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (55/117) > >>

zL!Ko:
e da pendrek hozi dal je tko od vas spajo elek. blokad. JEr iman onu semu i iman sve komponednte al neznam ca je + a ca - na onom potenciometru i to...

Sauron:
ovog treba uzet :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-603913/
super izgleda motor i generalna je gore,dečko sa 125cc foruma mu je poslao neke dijelove :icon_thumright:
da sam imo para odma bi ga uzeo :icon_thumleft:
ja isto moram vidjet ako imam antifriza u motoru,sutra ću na praxi izmjerit s onim đubrom,nije antifriz samo za zaledit nego štiti od korozije tj. ruzine
zato ja kad sam stavljo u nsr-a sam stavio destiliranu vodu i motul cool expert antifriz,ovdje ću isto napravit kad budem po ljeti :)
neam ti ja pojma struju,kompa moj jedva spojim svjetla na apn-u a kamoli neš drugo xD :toothy12: :toothy3:

zL!Ko:
uff ovaj mi je lijep samo bi ga bacio u crno i to je to...al jao pobogu zasto su u sve te starije motore stavljali svjetla ko u yuga, meni ga to ubije. A  bas bi uzeo tako nesto na ljeto pa maske uredio, mozda neki novi far i tako...Jer kad gledam netrosi puno vise od runnera a ide sigurno gro bolje..
e a dal se da na dt-a i te motore stavit cestovne gume, jer bi ipak vise bio po cesti

Sauron:

--- Citat: zL!Ko - 08 Ožujak, 2010, 20:46:28 ---uff ovaj mi je lijep samo bi ga bacio u crno i to je to...al jao pobogu zasto su u sve te starije motore stavljali svjetla ko u yuga, meni ga to ubije. A  bas bi uzeo tako nesto na ljeto pa maske uredio, mozda neki novi far i tako...Jer kad gledam netrosi puno vise od runnera a ide sigurno gro bolje..
e a dal se da na dt-a i te motore stavit cestovne gume, jer bi ipak vise bio po cesti

--- Kraj citata ---
lol da,pa ti motori tvornički imaju enduro cestovne gume :icon_thumright:
to je on naknadno stavio te gume
troše ti od 4-6,5l ovisi kako ti voziš i di voziš :icon_thumright:
pa meni je baš fora taj far,ne izgleda toliko loše,naravno da je malo manji kao kod aprilie mx ali nije ni ovo loše
lako zabaciš onu ufo masku,alien ili kako već,recimo kao što ima ova dt
http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-530298/
imaš malo više tih modela prednje maske ali ova izgleda j*benica :notworthy:
prodaj tutača i skupi neš para po ljeti pa si kupi takav neki motor,dt je malo smješna boja ali kompa moj šta će ti izgled,glavno da zvijer ide :icon_thumright: :)

zL!Ko:

--- Citat: Sauron - 08 Ožujak, 2010, 20:53:42 ---lol da,pa ti motori tvornički imaju enduro cestovne gume :icon_thumright:
to je on naknadno stavio te gume
troše ti od 4-6,5l ovisi kako ti voziš i di voziš :icon_thumright:
pa meni je baš fora taj far,ne izgleda toliko loše,naravno da je malo manji kao kod aprilie mx ali nije ni ovo loše
lako zabaciš onu ufo masku,alien ili kako već,recimo kao što ima ova dt
http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-530298/
imaš malo više tih modela prednje maske ali ova izgleda j*benica :notworthy:
prodaj tutača i skupi neš para po ljeti pa si kupi takav neki motor,dt je malo smješna boja ali kompa moj šta će ti izgled,glavno da zvijer ide :icon_thumright: :)

--- Kraj citata ---

aaaaaaaa zaljubio sam se, majkemi aa.
cek znaci od onog prvog linka onaj dt, se sa drugim maskama moze ovog napravit? ako da, 100% na ljeto uzimam, zajebi vxa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju