Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
zL!Ko:
ma posto sam ovisan u saut parku, otkad sam otkrio stranicu za gledat ne micem se odonud xD....ma neda mi se spat gren jos ku epizodu pogledat :icon_tongue: :icon_tongue:
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 06 Ožujak, 2010, 23:29:11 ---ma posto sam ovisan u saut parku, otkad sam otkrio stranicu za gledat ne micem se odonud xD....ma neda mi se spat gren jos ku epizodu pogledat :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
samo ti gledaj mene vise n ito nece zaustavit da gren spat jbt cilo popodne san pra cr-ku i nemoren već
Sauron:
--- Citat: benelli - 06 Ožujak, 2010, 23:50:49 ---samo ti gledaj mene vise n ito nece zaustavit da gren spat jbt cilo popodne san pra cr-ku i nemoren već
--- Kraj citata ---
ča si bil po boške skosal pa si ju zablatil ili ? ;D
ja san se isto điral s kmx-un,jbt ki gušti offroad stari moj :) :)
čera smo slagali ja i frend mjenjač na ktm-e pa bi mogal bit gotov za 2 šetimane pa ćemo poć na učku :occasion14:
benelli:
--- Citat: Sauron - 07 Ožujak, 2010, 19:17:24 ---ča si bil po boške skosal pa si ju zablatil ili ? ;D
ja san se isto điral s kmx-un,jbt ki gušti offroad stari moj :) :)
čera smo slagali ja i frend mjenjač na ktm-e pa bi mogal bit gotov za 2 šetimane pa ćemo poć na učku :occasion14:
--- Kraj citata ---
ma popizdia sam sve živo san mora skinat doli,jbg nisam ga prao jedno dva puta kad san bija i sad sam treba od glave do pete ga oprat :icon_biggrin:,san skina sic,rezervar,bocne plastike,karburator ocistia,novi filter jer je onaj se sav raspao od vode malo top pofarbao i tako
evo imaš ovdje par slika sam stavio
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,27508.msg462546.html#msg462546
Sauron:
uu jbt koja razlika,kao da si motor nanovo ofarbao :laughing7: :) :icon_thumright:
e na dt-u si imo blatobran od cr-ke je tako ??
di si ga nabavio jer bi i ja volio tako neš stavit gore :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju