Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (53/117) > >>

benelli:

--- Citat: Sauron - 07 Ožujak, 2010, 23:14:54 ---uu jbt koja razlika,kao da si motor nanovo ofarbao :laughing7: :) :icon_thumright:
e na dt-u si imo blatobran od cr-ke je tako ??
di si ga nabavio jer bi i ja volio tako neš stavit gore :)

--- Kraj citata ---
stari moj cilo popodne san ga pra,ali se isplatilo.....xd,a to sam uzea blatobran od yamahe yz od ufa, oko 2000 god ako se ne varam jer se vise ne sjecan a uzea san ga u motostaru u trstu,ali ti imas od crke,kxa,rma i za ca ces dela ufo ali ja san bas taj stija

Sauron:

--- Citat: benelli - 07 Ožujak, 2010, 23:36:36 ---stari moj cilo popodne san ga pra,ali se isplatilo.....xd,a to sam uzea blatobran od yamahe yz od ufa, oko 2000 god ako se ne varam jer se vise ne sjecan a uzea san ga u motostaru u trstu,ali ti imas od crke,kxa,rma i za ca ces dela ufo ali ja san bas taj stija

--- Kraj citata ---
e super,još bolje kad ima više izbora :)
btw koliko je bila cijena blatobrana i dali znaš koliko koštaju oni štitnici za ruke na volanu i one maske napred kao od acerbisa i slično...? ako znaš,makar okvirno da mi kažeš :icon_thumright:
ja sam u petak navečer osto bez kočnica,uspio sam skupit para i kupit prednje,zadnje su već pri kraju i njih moram do kraja ovog tjedna,jbt neam para niš,recesija stari moj,jedva čekam da počnem radit u 6.mj :binkybaby:

zL!Ko:
daj nemojte stavljat slike od tih vasih kroserica. Sve vise razmisljam da prodam ovu kosilicu i uzmem nesto kao sauron ;D ;D  stvarno me vuce pun k :icon_scratch:

benelli:

--- Citat: Sauron - 07 Ožujak, 2010, 23:41:56 ---e super,još bolje kad ima više izbora :)
btw koliko je bila cijena blatobrana i dali znaš koliko koštaju oni štitnici za ruke na volanu i one maske napred kao od acerbisa i slično...? ako znaš,makar okvirno da mi kažeš :icon_thumright:
ja sam u petak navečer osto bez kočnica,uspio sam skupit para i kupit prednje,zadnje su već pri kraju i njih moram do kraja ovog tjedna,jbt neam para niš,recesija stari moj,jedva čekam da počnem radit u 6.mj :binkybaby:

--- Kraj citata ---
maske od ufa i acerbisa  otprilike 50 60 eura,prenji blatobran 30,zadnji20,štitnici od 20 do nekih 70 imas vise vrsta one koje ja imam u planu stavit na crku dodu oko 50 sutra cu ti postat sliku jer sam sad preko moba na forumu

Sauron:
jbt pa 100eura dat sveukupno za masku,blatobran i štitnike uopće nije puno,ja sam mislio da će to više bit,zakon :)
zl!ko pa kupi si neš,prodaj runnera sad dok je sezona,zaradi na ljeto neš i uzmi si neš od ovog:
aprilia rx,mx,sx,etx,tuareg,pegaso
yamaha dt-r enduro i dt-x supermoto
honda crm i mtx
ktm exc
husqvarna sms,wr
kawasaki kmx,kdx
gillera rx,rc,apache,xr
mada tuareg,pegaso,apache nisu baš neš jako za po šumi jer imaju malo više tih plastike i veće prednje ali opet možeš i snjima lagano offroad
ja sam mislio uzet crm-a ali drže cijenu ko da su od zlata...lijepi su i traju dosta,a jbg honda,zna se :glasses9: ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju