Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (46/117) > >>

Sauron:

--- Citat: SPecial - 03 Ožujak, 2010, 22:09:24 ---Saurone sine

--- Kraj citata ---
reci tata ? xD :toothy12:
evo sad prodajem kmx-a pa pitaj koga ako će kupit,cijena 6500kn,vozačku za auto ću imat za mjesec dana tako da moram uložit u golfa i ostale sitnice...hitno mi je,do kraja 3.mj ga moram prodat :icon_thumright:
lol samo neš prodavam/kupujem ali žao mi je ovog motora jer je super ali moram skupit para neš jer sam u kreditima,hipoteka,žena i djeca me tlače non stop,moram plaćat režije,račune i ostalo...znaš kako to ide hahahah xDD :laughing9: :laughing9: :laughing9:  ;D ;D

SPecial:
Sauron: "jesam li ja neodlucan? .......ili mozda nisam?"

Sauron:

--- Citat: SPecial - 03 Ožujak, 2010, 22:36:38 ---Sauron: "jesam li ja neodlucan? .......ili mozda nisam?"

--- Kraj citata ---
kompa jesi ti skrenuo malo a ? xD :toothy12:
šta pišeš ti,daj to prevedi na hrvatski šta misliš reć a ne tu na klingonski neka pitanja  :laughing7:

SPecial:
Jao koji si ti lik    ;D
To je znacilo da si ti neodlucan.
Ne prodaji to,skupit ces vec ti kune za golfa.

Sauron:

--- Citat: SPecial - 03 Ožujak, 2010, 22:44:41 ---Jao koji si ti lik    ;D
To je znacilo da si ti neodlucan.
Ne prodaji to,skupit ces vec ti kune za golfa.

--- Kraj citata ---
a ono stari moj pare nemogu nigdje skupit u tome je problem :sad1: :sad3: idem na maturalnu sad u 4. mjesecu,moram uzet oko 1500-2000 sa sobom,moram sredit garažu i neki alat kupit,golfa treba prepisat na mene i riješit neke sitnice tako...
motor je odličan i volio bi ga zadržat ali jbg...na ljeto će sjest neka zvijer i to će bit preko 125cc :glasses9: :) :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju