Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (45/117) > >>

Sauron:

--- Citat: SPecial - 03 Ožujak, 2010, 00:30:56 ---Nisam siguran je li to ta fiesta,brijem da nije jer je moja jucer dosla od limara i ima crn branik.
A i nije moja nego sestrina.
I kakav 1.3 diesel? Otvori pumpu pa ces vidit veselja od dima,garit ga mozes max 20 000km jer ce ti onda prdnut karike,ne valjaju stari fiatovi dieseli.
Tako ja mislim i imao sam prilike svakakve isprobati.
A Iwo,i ja sam zainteresiran za senj,ali mislim da nikome nece trebati djelovi,to je bila samo patka. 

--- Kraj citata ---
neka ženskica to non stop vozi i to Z na kraju registracije,znači RI-broj-Z,ako sam dobro vidio samo je Z...
a što se tiče una hahha da 20,000km pa vozio bi ga do isteka registracije i prodo ga makar u dijelove...još najbolje da bi se vozio svaki dan
nasmješnije mi je kod tog auta šta taj motor izgleda ko neka mala kutijica,sav smješan neki i još ima paržonjere na glavi a ne vide xD :toothy12:
e sad stvarno idem spavat hahah,ae :hello:

SPecial:
Ae bok. Nije to ta fiesta,ova na kraju ima MM,cini mi se.

benelli:
znam kako je imati endura,imao sam ja dt-a imas tamo negdje na 125 clubu moju temu,generalku i sve sam napravio i vozio se ko čovjek,ali nakraju sam ga mjenjao za ovog runnera i još sam nadoplatio

Sauron:

--- Citat: benelli - 03 Ožujak, 2010, 13:53:09 ---znam kako je imati endura,imao sam ja dt-a imas tamo negdje na 125 clubu moju temu,generalku i sve sam napravio i vozio se ko čovjek,ali nakraju sam ga mjenjao za ovog runnera i još sam nadoplatio

--- Kraj citata ---
e pa to je to stari,ja sam isto htio dt-a ali nisam imao para dovoljno,ovo sam dobio za takoreć niš pa mi je super :icon_thumright: :)
gren pojist ča i na pijaču va grad,see ya bitches xD :toothy12: ;D

SPecial:
Saurone sine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju