Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
zL!Ko:
di je vas murja stopala, ja ih nisam cijeli dan vidio da stoje, samo ono u prolazu i oni i ja...
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 28 Veljača, 2010, 21:01:13 ---di je vas murja stopala, ja ih nisam cijeli dan vidio da stoje, samo ono u prolazu i oni i ja...
--- Kraj citata ---
u opatiji :laughing7:
Sauron:
u Opatiji dole po slatini smo išli znači kroz centar ne po gornjoj i tamo di se izađe sa te donje cestu na glavnu su bili,20tak metara nazad i kolona autiju i bus stoje i mi naravno preticat,nego šta ćeš,još najbolje da čekamo i oni tamo odma zaustavili i jeli g#vn# 20min,najjače mi je bilo kad se zadero moje ime i ja već krenuo prema autu i skužio da priča na onaj drek a ovi valjda ne skuže dobro pa se trebo derat xD :toothy12: uvijek kad me zaustave ko neki debili me j*bu po 15min jer provjeravaju pa mu kaže VITAS a ovaj skuži VIDAS i onda pogriješi neš tamo,pa mu kaže da ne postoji,ovo ono hahahh koje budale xD ;D
zL!Ko:
hahahah, jao jao milicija. Ma bilo je predobro, od brseca do arčiza je meni bilo najbolje :jerk:, trebali bi za mjesec dva ponovo neki meet, npr negdje na pol puta od nas i vas. :toothy10:
Sauron:
--- Citat: zL!Ko - 28 Veljača, 2010, 21:12:25 ---hahahah, jao jao milicija. Ma bilo je predobro, od brseca do arčiza je meni bilo najbolje :jerk:, trebali bi za mjesec dva ponovo neki meet, npr negdje na pol puta od nas i vas. :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja tebe nisam vidio ? :icon_scratch:
šta runner 50 crni ??
di si bio kod mcdonaldsa,ja sam bio odma na početku tamo uz cestu između 2 rs-a i onog xt-a 660 x :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju