Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 28 Veljača, 2010, 18:00:09 ---o kade ste kade? kako vam bilo na meetu, nakraju vas nisam ni pohvato ko je ko. Vidio sam jednu pu tablicu al to od bureka :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
bilo je 8 pu tablica jenda mala a ostale velike,moj je crni runner vx 125 sa naljkom moj skuter gore ako si vidio
Sauron:
lol ja nisam nikog vidio,meni najbolje bilo sa beneliem,andreom i lleom,laganini do brseča,murja nas zaustavila ali smo prošli bez kazne...došli u brseč i gledamo wtf nema nikog,5 skutera prošlo na pola puta i iwo i onaj jaro sa onim derbiem 50 stoje tamo a svi na moru bili xD :toothy12: :toothy9:
evo na jednoj se čak vidi moj mlinac za kafe i 2 rs-a od frenda,spain's n1 replica 07. i pčela od lav-a :) ;D
benelli:
--- Citat: Sauron - 28 Veljača, 2010, 20:43:16 ---lol ja nisam nikog vidio,meni najbolje bilo sa beneliem,andreom i lleom,laganini do brseča,murja nas zaustavila ali smo prošli bez kazne...došli u brseč i gledamo wtf nema nikog,5 skutera prošlo na pola puta i iwo i onaj jaro sa onim derbiem 50 stoje tamo a svi na moru bili xD :toothy12: :toothy9:
evo na jednoj se čak vidi moj mlinac za kafe i 2 rs-a od frenda,spain's n1 replica 07. i pčela od lav-a :) ;D
--- Kraj citata ---
e da smo laganini nebi u opatiji trebali platit 700 kn ali izvukli smo se i to je važno hahahahahaha
Sauron:
hahhahaha da stvarno xD :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
još ja po trotoaru tamo prije vozio,zamisli da sam tako izletio pred murju xD :laughing9: :laughing9:
husaberg je najjači bio,brutala i pol :o
jedva čekan ljeto da počnu bikerfesti,va umag/pulu ću poć sigurno :)
benelli:
--- Citat: Sauron - 28 Veljača, 2010, 20:51:05 ---hahhahaha da stvarno xD :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
još ja po trotoaru tamo prije vozio,zamisli da sam tako izletio pred murju xD :laughing9: :laughing9:
husaberg je najjači bio,brutala i pol :o
jedva čekan ljeto da počnu bikerfesti,va umag/pulu ću poć sigurno :)
--- Kraj citata ---
dođi dođi pa češ vidit šta se ovdje radi
hahaha pre jako da te vidila kad si peglao tamo po trotoaru :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a leo se mogo izvuči baš da je htio ja sam ispalio u tu drgu trak uza bus i čim sam vidio muriju sam zakočio i stao ali vec je bilo kasno jer mi je počeo mahati za lizaljkom,a leo je bio izad mene i taman je kreno preticavat onaj bus i odmah je vidio muriju :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
da ovaj sa husabergom car,tablica ispod bez retrovizora,i onda poslje kad nas je murja pustila si vidio on odmah po gasu :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju