Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (33/117) > >>

zL!Ko:
ma imaju kocnicu. Rosule spreda a role zada. Role su majka, da nisam preraso sestrin broj noge jos bi se rolo, a neda mi se davat pare za to...na skejt jednom stao i pljas. ma nema do 2 kotaca ;D

SPecial:
Ajoj kako sam ja polomljen bio,i jos u nadi da cu naucit slomim se jos desetak puta i popizdim sav krvav dođem doma,stari otvori vrata i umreod smjeha a majka pita sta sam se tukao .

Iwo SR Tuono:

--- Citat: SPecial - 26 Veljača, 2010, 00:19:28 ---Dobar je ovaj kostur i za DH,samo iza 24" jer je malo visi.
Vilica je nikakva,kao i prednja felga,to je trebao biti sljedeci projekt za koji se skupljao novac,ali sam u međuvremenu malo odrastao i shvatio da na tome ne mogu voziti curu.  Uzeo bi Dirt Jumpera ili marzzoki Bomber,jako mi se svida ta dupla vilica,a DJ je dobar i lagan,ne znam vise,akda budem pri kunama tada cu je finisirati do kraja.
Za sada je dobra,inace vozio sam kao street,trial i te gluposti dok smo se sprdali s bicama po gradu.

--- Kraj citata ---
kao i svi na forumu  :laughing6:

pajo:
rošule su starnije jer imaju ispred kočnicu i možeš se brže zaletiti, a kad kočiš okrenš se unatrag i na kočnicu.
a role su ipak modernije ustvari ko klizaljke

trenio sam hokej na rošulama a poslje na rolama dok je još bio hokej klub u puli,a sad rijetko tu i tamo napravim krug na rolama koje mislim da nikad neču prodati(k2) :icon_thumright:

zL!Ko:
o kade ste kade? kako vam bilo na meetu, nakraju vas nisam ni pohvato ko je ko. Vidio sam jednu pu tablicu al to od bureka :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju